default-image

Την... είπε ο Σάντος στον Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Την... είπε ο Σάντος στον Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν γίνει σούπερ σταρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε τη φήμη του... ζογκλέρ μέσα γήπεδο, αφού έκανε συνεχώς ντρίμπλες. Παρ' όλα αυτά, μία συμβουλή του Φερνάντο Σάντος στα πρώτα βήματα της καριέρας του υπήρξε καθοριστική προκειμένου ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης να μετατραπεί σ' έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Οι δύο πρωταθλητές Ευρώπης βρέθηκαν σε εκδήλωση αθλητική εταιρίας, με τον 62χρονο τεχνικό να αποκαλύπτει τι είπε στον Ρονάλντο κατά τη συνύπαρξή τους στην Σπόρτινγκ.

"Του είπα: Μ' εμένα θα παίζεις πάντα, όμως θα πρέπει να σταματήσεις τα ζογκλερικά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που οφείλεις να βελτιώσεις. Μπορείς να πηδήξεις πολύ ψηλά, αλλά πρέπει να διορθώσεις τον τρόπο με τον οποίο βρίσκεις την μπάλα με το κεφάλι", ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φιλικό της Σπόρτινγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2003, το οποίο αποτέλεσε το λόγο της μεταγραφής του στους "Κόκκινους Διαβόλους".

"Μετάνιωσα που τον χρησιμοποίησα σ' εκείνο το παιχνίδι επειδή μία εβδομάδα νωρίτερα είχαμε πωλήσει και τον Ρικάρντο Κουαρέσμα στην Μπαρτσελόνα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News