default-image

Θα συνεχιστεί το «λουκέτο» στο ποδόσφαιρο!

Ποδόσφαιρο
Θα συνεχιστεί το «λουκέτο» στο ποδόσφαιρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κόψη του ξυραφιού κινείται και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο και φαίνεται ότι θα συνεχιστεί το «λουκέτο» που έβαλε η ΕΠΟ μετά τον εμπρησμό στην οικεία Μπίκα αλλά και τις πρόσφατες απειλές στον Τσαχειλίδη.

Τις δύο υποθέσεις έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναζητώντας τους δράστες ενώ όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Μπίκα, αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής και αν επιβεβαιωθεί το σενάριο του εμπρησμού που είναι και το πιθανότερο σενάριο με βάση της πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της Πυροσβεστικής, τότε το πρωτάθλημα αναμένεται να διακοπεί για μια εβδομάδα.

Όσον αφορά τη Σούπερ Λίγκα, αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει η 11η αγωνιστική στις 19-20 Νοεμβρίου, που ήταν προγραμματισμένο και το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Εφόσον από εκεί και πέρα οι ομάδες επανέλθουν στη δράση, αυτό θα γίνει με την 12η αγωνιστική. Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τη Football League  και την Γ' Εθνική.

Εντωμεταξύ, σήμερα στις 18:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για το ελληνικό ποδόσφαιρο με την συμμετοχή Κοντονή, Παπαγγελόπουλου, Τόσκα, και Βασιλειάδη.

Να σημειωθεί ότι σήμερα συναντήθηκε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνη με τον Γιώργο Βασιλειάδη στο υπουργείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News