default-image

Kick Boxing: Σάρωσαν οι Gerontis Fighters!

Σπορ
Kick Boxing: Σάρωσαν οι Gerontis Fighters!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μία διοργάνωση οι Gerontis Fighters σάρωσαν με τις επιδόσεις του, αποτελώντας σημείο αναφοράς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing που διοργανώθηκε απο την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (Π.Ο.Κ) και υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (W.A.K.O).

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 4-5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από την Κρήτη των Gerontis Fighters με αποστολή 24 αθλητών, κατάφερε να αποσπάσει 38 μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά , 9 ασημένια και 23 χάλκινα και στα 2 αγωνιστικά στυλ του Kick Boxing (Light Contact & Kick Light)!

Μάλιστα, από το σύλλογο τέσσερις αθλητές στελεχώνουν την Εθνική Ελλάδος και συγκεκριμένα οι Τζανίδης Αντρέας, Ηλιάκης Ελευθέριος, Καλαθάκης Ζαχαρίας και Κατσαμάκας Παναγιώτης.

Ο Ηλιάκης Ελευθέριος υπερασπίστηκε τον περσινό του τίτλο και αναδείχτηκε ξανά Πανελληνιονίκης στο Kick Boxing, όπως και ο Καλαθάκης Ζαχαρίας.

Τα δύο νέα πρόσωπα στην εθνική είναι ο Τζανίδης Αντρέας Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο Taekwon-Do του 2016 και μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο Taekwon-Do ITF και ο Κατσαμάκας Παναγιώτης, ο νεότερος πρωταθλητής του Kick Boxing στη Κρήτη!

Οι αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη και έπειτα από 6-7 αγώνες ο καθένας και με μεγάλη διαφορά πόντων από τους αντιπάλους τους αναδείχτηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος. Την αποστολή συνόδευαν μαζί με τον προπονητή και Δάσκαλο Γεροντή Ιωάννη 6 Dan, ο αρχηγός ομάδος κ. Τζανίδης Ηλίας 4 Dan, η αρχηγός αποστολής κα. Θεργιάκη Μαρίνα 3 Dan καθώς επίσης και οι δύο επίσημοι διαιτητές του συλλόγου Πυνηρτζής Γεώργιος 3 Dan και Γραφανάκης Ευστάθιος 2 Dan.

Η κατάκτηση της 1ης, 2ης και 3ης θέσης τυγχάνουν του ευεργετήματος του νόμου για την εισαγωγή των αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Α.Ε.Ι-Τ.Ε.Ι)

Ο Τζανίδης Αντρέας με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Taekwon-Do εισάγεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Α.Ε.Ι-Τ.Ε.Ι) σε οποιαδήποτε σχολή επιθυμεί.

Ο Ηλιάκης Ελευθέριος με την κατάκτηση της 1ης Παγκόσμιας θέσης στην κατηγορία παίδων στο Kick Boxing εισάγεται χωρίς εξετάσεις στα ΤΕΦΑΑ και μοριοδοτείται με 25% για τα λοιπά (Α.Ε.Ι-Τ.Ε.Ι).

Το επόμενο ραντεβού των πρωταθλητών Τζανίδη Αντρέα - Ηλιάκη Ελευθέριου-Καλαθάκη Ζαχαρία - Κατσαμάκα Παναγιώτη θα είναι στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της W.A.K.O Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2017 στην Κροατία.

Οι Gerontis Fighters συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το επόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Open Taekwon-Do ITF που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία στη πόλη της Φιλιππούπολης στις 19-20 Νοεμβρίου 2016. Οι χώρες που θα συμμετέχουν θα είναι 24 από όλη την Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing κος Τριανταφύλλου και οι ομοσπονδιακοί προπονητές κ.κ. Μιχαλακόπουλος, Μέμμος, Καρέλης, Ζαρμακούπης και άλλοι έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή και δάσκαλο Γεροντή Ιωάννη 6 Dan για τη σοβαρή και μεθοδική δουλειά που κάνει ως αποτέλεσμα την ανάδειξη του συλλόγου Gerontis Fighters σε μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του Kick Boxing στον ελλαδικό χώρο.

Τέλος ο προπονητής κος Γεροντής Ιωάννης δήλωσε ότι «έχουμε ανεβάσει τον πήχη με πολύ και μεθοδική δουλειά των αθλητών και βοηθών μου και οτι θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεχώς η πρώτη δύναμη στην Κρήτη στο Taekwon-Do ITF και στο Kick Boxing».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News