default-image

Σε αναμμένα κάρβουνα στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Σε αναμμένα κάρβουνα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις συνθήκες που διαμορφώνονται είναι αναγκασμένος να πορευτεί ο ΟΦΗ, παρόλο που τη δεδομένη χρονική στιγμή η αναβολή δεν είναι θετική εξέλιξη για την ομάδα του Ηρακλείου. Η αναγκαστική... απραξία είναι βέβαιη για όλες τις ομάδες, ενώ για τη Football League είναι περισσότερο επιβαρυντική, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι βέβαια πρόωρο, γιατί δεν ξέρει κανείς πόσο θα κρατήσει η... αδράνεια, όμως όλοι αναρωτιούνται πόσες εμβόλιμες αγωνιστικές θα χρειαστούν, αν εναλλακτικά δεν πάει ακόμη πιο πίσω η λήξη του πρωταθλήματος.

Στις τάξεις του ΟΦΗ έχουν ένα επιπλέον λόγο να είναι σε... αναμμένα κάρβουνα, κυρίως για την 4η αγωνιστική που είναι εμβόλιμη την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και υπάρχει ο εκτός έδρας αγώνας με τα Τρίκαλα. Πληροφορίες από την Αθήνα λένε ότι μοιάζει απίθανο να έχουμε πρωτάθλημα, όμως επίσημη ενημέρωση ή έστω κατεύθυνση αναμένεται σήμερα το μεσημέρι. Άλλωστε, αυτό είπαν και τα στελέχη της διοργανώτριας Αρχής στους διοικούντες την ομάδα του Ηρακλείου χθες το βράδυ, στην τελευταία επικοινωνία που είχαν.

Για τους Κρητικούς έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς έχουν προχωρήσει αρκετά τον προγραμματισμό για το ταξίδι στα Τρίκαλα και μάλιστα με πτήση τσάρτερ για το Βόλο. Τα έξοδα αποστολής είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κόστος και θα πρέπει εγκαίρως να "ακυρώσουν", αν δε γίνουν τα παιχνίδια της Τετάρτης.

Από 'κει και πέρα, για το νέο "πάγωμα" στη δράση δε μπορούν να κάνουν κάτι, αλλά, όπως σχολιαζόταν χθες στο εσωτερικό της ομάδας, δε θεωρείται ευνοϊκό αυτή την περίοδο.

Ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του θα ήθελαν συνεχόμενα παιχνίδια στην παρούσα φάση για να βρουν το ρυθμό τους, ενώ επικρατούσε και μεγάλη αποφασιστικότητα για το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα έδινε μεγάλη ψυχολογική ώθηση.

Στο μεταξύ, ο έμπειρος τεχνικός είχε χθες μια πρώτη συζήτηση με τον Σταύρο Λαμπράκη για την πιθανότητα διεξαγωγής φιλικού αγώνα. Σήμερα θα το κουβεντιάσουν εκ νέου στο ΒΑΚ πριν την έναρξη της προπόνησης και ενδεχομένως θα γίνουν κάποιες επαφές με διάφορες ομάδες. Πάντως, αρχική πρόθεση είναι να γίνει κάποιος αγώνας και θα φιξαριστεί ο βαθμός δυσκολίας.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News