Αθλητισμός

Έτσι έγινε ο εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα

Χτύπημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον εμπρησμό στο σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική. Πως έγινε ο εμπρησμός.

Άλλο ένα ισχυρό χτύπημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο εμπρησμός της οικείας του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική, γεγονός που έφερε την απόφαση της ΕΠΟ για διακοπή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τη την εφημερίδα Live Sport, στο μπαλκόνι του σπιτιού υπήρχε ένα ξύλινο διακοσμητικό καραβάκι, το οποίο ο δράστης ή οι δράστες του εμπρησμού το «κόλλησαν» πάνω στον τοίχο. Το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και έβαλαν φωτιά. Πάνω από το μπαλκόνι υπήρχε ξύλινη πέργκολα και νάιλον, με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί αμέσως.

Από εκεί και πέρα, δεν διαπιστώθηκε κάποια παραβίαση σε καμία από τις πόρτες του σπιτιού και για αυτό τον λόγο ερευνά το περιστατικό η Πυροσβεστική και όχι η Αστυνομία, ενώ μετά από εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού με την υπόθεση ασχολείται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Εκείνο που προκύπτει, πάντως, είναι πως πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια, με τον δράστη ή τους δράστες να έχουν πλήρη άγνοια για το αν βρίσκονται άνθρωποι στις διπλανές κατοικίες (που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν άδειες).

Σχόλια