default-image

Η αντιτρομοκρατική αναλαμβάνει την υπόθεση Μπίκα

Ποδόσφαιρο
Η αντιτρομοκρατική αναλαμβάνει την υπόθεση Μπίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντολή στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία να ξεκινήσει έρευνες για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα έδωσε η κυβέρνηση μετά την πλήρη ενημέρωση που έλαβε σχετικά με την υπόθεση.

Κινήσεις που δείχνουν ότι πράγματι θέλει να χυθεί… φως στην υπόθεση με τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα κάνει τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση, από τη στιγμή που ενημερώθηκε πλήρως για τα δεδομένα του θλιβερού γεγονότος.

Πιο συγκεκριμένα, για το συμβάν και τις προεκτάσεις του έχει ενημερωθεί μέχρι και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και έχει ήδη δοθεί εντολή να αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη μεταβαίνει στην Ιερισσό κλιμάκιο για να συλλέξει στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες πραγματοποιούνται συνεχείς έρευνες προκειμένου να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ότι οι δράστες δεν βρίσκονται ακόμα στην ευρύτερη περιοχή και παράλληλα εξετάζεται και ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα οι δράστες, καθώς υπάρχει δυνατότητα και μέσω ταχύπλοου, αλλά και μέσω αυτοκινήτου.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News