Αθλητισμός

Βαριά τιμωρία για τον Ιμπάρμπο

Σφίγγουν τα λουριά στο Κορωπί! Το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο στον Βίκτορ Ιμπάρμπο για την συμπεριφορά ενώ ο Κολομβιανός θα μείνει εκτός αποστολής στα επόμενα παιχνίδια! Έρχεται και η ομαδική «τιμωρία».

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα αρχίζουν να βλέπουν και το άλλο πρόσωπο της διοίκησης αλλά και του Αντρέα Στραματσόνι! Έτσι, λοιπόν, στην προπόνηση της Τετάρτης ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ενημερώθηκε πως θα τιμωρηθεί με πρόστιμο για την συμπεριφορά του, τόσο πριν όσο και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.  Ο Κολομβιανός αρκετές φορές κατά το παρελθόν έχει παραβιάσει τον εσωτερικό κανονισμό ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής ανέβασε βίντεο όπου χόρευε μέσα από το ξενοδοχείο της ομάδας! Ακολούθησε η χαμογελαστή selfie με τον Πάρντο και κάπως έτσι το ποτήρι ξεχείλισε! Ο Ιμπάρμπο θα πληρώσει για την συμπεριφορά του με το μεγαλύτερο δυνατό χρηματικό πρόστιμο ενώ θα μείνει εκτός αποστολής, τουλάχιστον από το επόμενο παιχνίδι του «τριφυλλιού» και βλέπουμε...

Από κει και πέρα, αναφέραμε την Τρίτη πως θα υπάρχει ομαδική «τιμωρία» για το ντέρμπι που δεν θα είναι κάποιο πρόστιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την επιστροφή των διεθνών και έπειτα(Τετάρτη) θα διανυκτερεύουν στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή και δεν θα πηγαίνουν στο σπίτι τους μέχρι και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ένα «μέτρο» που συναντάμε αρκετά συχνά στην Ιταλία..

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια