default-image

Πασκουάλ: Είμαστε έτοιμοι για τη Μακάμπι

Μπάσκετ
Πασκουάλ: Είμαστε έτοιμοι για τη Μακάμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο στις 21:15 στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα.

Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι ο Τσάβι Πασκουάλ επισήμανε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μακάμπι έχει ένα εκπληκτικό ρόστερ με πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ερωτηθείς για το αν έχει καταφέρει να βάλει την ταυτότητά του στην ομάδα, απάντησε: «Είναι δύσκολο να το πεις αυτό. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να προχωράμε σιγά-σιγά. Θα δούμε στο τέλος, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο».

Παππάς: «Φαίνεται η δουλειά του Πασκουάλ»

Ο Νίκος Παππάς από την πλευρά των παικτών, αρχικά αποθέωσε τον Τσάβι Πασκουάλ «Κάνει σπουδαία δουλειά και φαίνεται στο παρκέ», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αυριανό ματς: «Η Μακάμπι είναι μία ιδιαίτερη ομάδα με πολύ ταλέντο στην επίθεση και παίκτες που είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός και το ανοιχτό γήπεδο. Ξέρουμε πως καίγεται για τη νίκη αλλά το ίδιο ισχυρό κίνητρο έχουμε και εμείς. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης… Πρέπει να επικεντρωθούμε στα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιων παικτών όπως ο Ουίμς και ο Γκάουντλοκ. Έχουμε παίκτες που έχουν πολλές ικανότητες στην άμυνα, φυσικά όχι εγώ (σ.σ. γέλια) αλλά ο Νικ, ο Φελντέιν, ο Ρίβερς. Και θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να τους σταματήσουμε, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε το ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News