default-image

Ο Φύσσας για πρόεδρος της Football League

Ποδόσφαιρο
Ο Φύσσας για πρόεδρος της Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς πρόεδρο παραμένει η Football League μετά τη συνεδρίαση της 24ης Οκτωβρίου. Μέλη της διοργανώτριας είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στην παραμονή του στον θώκο, με αποτέλεσμα αυτός να αποφασίσει να παραιτηθεί. Έκτοτε η δεύτερη τη τάξει κατηγορία παραμένει ακέφαλη διοικητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρόσωπο που τυγχάνει αποδοχής και στον οποίο έχει προταθεί η ανάληψη της προεδρίας είναι ο Τάκης Φύσσας. Ο 43χρονος ήταν μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο στον Παναθηναϊκό, όπου κατείχε τη θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος. Στο "τριφύλλι", το οποίο υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής, είχε προσληφθεί λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα, στην οποία ήταν τεχνικός διευθυντής (η έναρξη της συνεργασίας του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε ανακοινωθεί στις 18 Ιουλίου 2008 και αποχώρησε στις 30 Ιουλίου 2014, αφού το συμβόλαιό του έληγε και δεν ανανεώθηκε).

Ο Φύσσας (είναι γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1973) πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Έπαιξε σε Πανιώνιο Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και Χαρτ, ενώ έκλεισε την καριέρα του στους "πράσινους", αγωνιζόμενος με τα "πράσινα" την αγωνιστική περίοδο 2007-2008. Είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του, ενώ αρκετές είναι και οι ομάδες που έχουν εκφραστεί θετικά με την υποψηφιότητά του.

Η Football League αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, οι εργαζόμενοι στη διοργανώτρια ανακοίνωσαν πως θα προχωρούσαν σε στάσεις εργασίας και αποχή και στην παρούσα φάση η επιλογή του Τάκη Φύσσα μοιάζει ιδανική για την προεδρία, αφού μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις στην πολύπαθη κατηγορία.

Φυσικά θα πρέπει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει οριστικά μετά την πρόταση που έχει δεχτεί, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο που του έχει παρουσιαστεί. Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Σφακιανάκης είχε αναλάβει την προεδρία της Football League στις 15 Ιουλίου 2016 και αποχώρησε από τη θέση του λίγους μήνες μετά. Την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στη Football League, με θέμα την εκλογή προέδρου.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News