Αθλητισμός

ΠΑΝΟΜ: "Ζητάμε εξαίρεση Μουρτζάκη για πάντα"

Δριμεία επίθεση στον διαιτητή Γιάννη Μουρτζάκη κάνει μέσω ανακοίνωσής του ο ΠΑΝΟΜ μετά τα όσα έγιναν στο γειτονικό ντέρμπι με τη Χερσόνησο. Οι Μαλιώτες καταγγέλλουν εμπάθεια από τον εν λόγω διαιτητή και ζητούν από την ΕΠΣΗ την εξαίρεσή του για πάντα από τους αγώνες της ομάδας!

Η ανακοίνωση του ΠΑΝΟΜ:

"Όσοι φίλαθλοι παραβρέθηκαν την Κυριακή 6/11/2016  στον ποδοσφαιρικό αγώνα Χερσονήσου-ΠΑΝΟΜ, πήγαν να παρακολουθήσουν ένα γειτονικό ντέρμπι δίχως ακρότητες και να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα. Αντί αυτού παρακολουθήσαμε ένα διαιτητικό σόου του κυρίου Μουρτζάκη, ο οποίος κατακρεούργησε την ομάδα μας, με 10 κίτρινες, 4 κόκκινης, μια απίστευτη εμπάθεια και απαξίωση της ομάδας μας. Έχασε εντελώς το παιχνίδι, δεν ήταν σίγουρος για τις αποφάσεις του, δεν έδωσε ένα καταφανέστατο πέναλτι στην ομάδα μας, ακύρωσε κανονικό γκολ ως οφσάιντ και δεν έδωσε ένα πέναλτι στην ομάδα της Χερσονήσου.

Ο εν λόγω διαιτητής έχει μια εμπάθεια κατά της ομάδας μας. Έχουν συμβεί και άλλα περιστατικά κατά το παρελθόν αλλά τα αφήναμε στην άκρη, γιατί πιστεύαμε σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο και ότι πρέπει να ασχολούμαστε με τον παιχνίδι και τον αθλητισμό και τα λάθη του ήταν ανθρώπινα.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής εξαγρίωσε το φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο της Χερσονήσου με το υποτιμητικό ύφος του και με την μαγκιά χιλίων καρδιναλίων.

Καταγγέλλουμε τον εν λόγω διαιτητή ότι τρέφει εμπάθεια κατά της ομάδας μας και έκανε πράξη τις απειλές του, τις οποίες εκτόξευσε σε κατ' ιδίαν συζήτηση με ποδοσφαιριστή μας ότι «όπου σας βρω θα σας παίζω κόντρα». Δεν μπορείτε κύριε Μουρτζάκη να παίζετε με τον ΠΑΝΟΜ, μια ομάδα που έχει ιστορία στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Είστε και θα είστε χθεσινός και ο ΠΑΝΟΜ παντοτινός.

Υ.Σ.: Ο ΠΑΝΟΜ θα ζητήσει από την ΕΠΣΗ την εξαίρεση του κ. Μουρτζάκη για πάντα".

Σχόλια