default-image

Ενήμερος ο πρωθυπουργός για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο

Αθλητισμός
Ενήμερος ο πρωθυπουργός για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήρως ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα γκαι την αναστολή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Ο πρωθυπουργός έδωσε από την πρώτη στιγμή ρητή εντολή να τηρηθεί σκληρή στάση απέναντι στη δράση του ποδοσφαιρικού υποκόσμου.

Ανάλογη στάση τηρούν τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και ο προκάτοχός του, που πλέον έχει προαχθεί στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Στηρίζει τη διακοπή ο Βασιλειάδης

Στο πλευρό της Προσωρινής Διοικούσας της ΕΠΟ -αναφορικά με τη διακοπή των πρωταθλημάτων- τάχθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Με ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι στηρίζει πλήρως την απόφαση και ότι μέλημα της κυβέρνησης είναι να διελευκανθεί άμεσα η υπόθεση του εμπρησμού στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.

Τονίζει, δε, ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρέμβει και το κράτος σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης ενημερώθηκε για την καταστροφή της οικίας του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Γεωργίου Μπίκα στη Χαλκιδική από πυρκαγιά καθώς και για την απόφαση της ΠΔΕ της ΕΠΟ για την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτιών της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο κ. Βασιλειάδης επαναλαμβάνει ότι η ΠΔΕ τελεί υπό την προστασία του Κράτους και στηρίζει πλήρως την απόφασή της.

Μέλημα της Κυβέρνησης είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης και η επιβολή της νομιμότητας.

Η Πολιτική Ηγεσία παρακολουθεί από κοντά την όλη διαδικασία, είναι σε συνεχή επαφή με τα αρμόδια όργανα και είναι έτοιμη να παρέμβει με τον τρόπο που θα εκτιμηθεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News