default-image

Θα ξεκουράσει τους βασικούς ο Σκίμπε

Αθλητισμός
Θα ξεκουράσει τους βασικούς ο Σκίμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες στο αυριανό φιλικό με την Λευκορωσία,  ο Μίχαελ Σκίμπε  καθώς ακολουθεί την Κυριακή το ματς με τη Βοσνία.

Όπως είπε σήμερα ο Γερμανός τεχνικός ο Παπασταθόπουλος θα είναι έτοιμος για το ματς με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Σίγουρα θα παρατάξω την Εθνική με πολλές αλλαγές στο φιλικό με την Λευκορωσία σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής με την Βοσνία, με παίκτες που ήταν μαζί μας αλλά δεν είχαν συμμετοχές, θα ξεκουράσουμε τα παιδιά που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους αλλά και πάλι είναι σημαντικό το αποτέλεσμα γιατί θέλουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Σκίμπε.

Για το ματς με την Βοσνία και κατά πόσο σημαντικό για την ψυχολογία είναι η νίκη και στο φιλικό: «Το σημαντικό είναι να πάρουν και αυτοί οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους ώστε να ανεβεί και η δική τους ψυχολογία. Θα έχουμε μια ομάδα με θέληση στο γήπεδο που ο Αλέξανδρος Τζιώλης θα είναι ο αρχηγός θα την πάρει και θα παίξουμε δυνατά».

Για το αν τον έχουν επηρεάσει οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ: «Δεν με επηρεάζουν ούτε εμένα, ούτε την ομάδα εγώ τα έχω καλά και με τον προηγούμενο πρόεδρο τον κ. Γκίρτζίκη αλλά δεν έχω πρόβλημα ούτε με τη νυν διοίκηση και τον Ζήση Βρύζα που είναι μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου».

Αν είναι κριτήριο το φιλικό ώστε να υπολογίζει περισσότερο κάποιους παίκτες: «Ναι ακριβώς αυτό. Για παράδειγμα ο Γλύκος θα ξεκινήσει στο τέρμα. Δεν μπορώ να σας πω τώρα την ενδεκάδα αλλά καταλαβαίνετε ποια παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν».

Μετά τον τραυματισμό του Μανωλά, τι γίνεται και με τον Παπασταθόπουλο: «Θα μας λείψει ο Μανώλας είναι πολύ καλός αμυντικός, διεθνής και μας βοηθάει πολύ. Ο Παπασταθόπουλος έχει ένα μικρό χτύπημα στα πλευρά αλλά δεν τίθεται θέμα να μην παίξει την Κυριακή. Όπως και οι άλλοι οι παίκτες που είναι μαζί μας. Αλλά από την άλλη έχουμε και άλλους καλούς παίκτες όπως ο Παπαδόπουλος που μπορούν να τους αντικαταστήσουν».

Για τον Μπακασέτα και το πρόβλημα τραυματισμού του: «Έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς αλλά απ' ότι βλέπουμε θα τον έχουμε μαζί μας στο παιχνίδι της Κυριακής όπως και όλα τα παιδιά που είναι εδώ μαζί μας».

Υπάρχουν άλλοι παίκτες που θα προφυλαχθούν: «Μπορεί να είναι πολλοί παίκτες που έχουν παίξει φουλ στα πρωταθλήματα τους. Όπως οι Μήτρογλου και Σωκράτης δίνουν πολλά ματς και θα τους ξεκουράσω. Επίσης όσοι έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα είτε θα μπουν ως αλλαγή, είτε θα προτιμηθεί να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα της Κυριακής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News