default-image

Ο Νίκκι, ο Κίγκαν, ο Πετράκης και... ο καλός πολιτικός

Ποδόσφαιρο
Ο Νίκκι, ο Κίγκαν, ο Πετράκης και... ο καλός πολιτικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πετράκη εκφράστηκε ο Νίκκι Παπαβασιλείου, κατά την κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση στη "Μικτή Ζώνη", όπου βρέθηκαν καλεσμένοι μαζί με τον Γιώργο Γιαλυτάκη.

Ο Κύπριος τεχνικός έμεινε γοητευμένος από τις ώριμες θέσεις που άκουγε να παίρνει σε ευαίσθητα θέματα του ποδοσφαίρου ο νέος σε ηλικία τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών. Πολύ περισσότερο στα διεθνή, όταν εκτυλίχθηκε η κουβέντα, ενώ είχαν κοινή άποψη για την προπονητική προσφορά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Στο τέλος της εκπομπής, μάλιστα, αντάλλαξαν τηλέφωνο, προκειμένου να κρατήσουν επικοινωνία. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου εξέφρασε επίσης το θαυμασμό του για τον Γιάννη Πετράκη, τονίζοντας ότι είναι «εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος».

Ο Νίκκι, και με τις προτροπές της εκπομπής και των απόψεων του Γιώργου Γιαλυτάκη, είπε πολλά ακόμη. Όπως για το πέρασμά του από τη Νιούκαστλ και την Premier League, απαντώντας ότι ο Κέβιν Κίγκαν τού είχε αποκαλύψει ότι θεωρεί πως «δεν είχε την ανάλογη προπονητική καριέρα, όπως την ποδοσφαιρική, γιατί δεν πέρασε από σχολές προπονητικής».

Είπε ακόμη ότι πήρε τη μεταγραφή από τον ΟΦΗ στη Νιούκαστλ, με υπόδειξη σκάουτερ της Εθνικής Αγγλίας, όταν τον είδε σε αγώνα της Εθνικής Κύπρου, όπου είχε κάνει σπουδαία εμφάνιση. Γοητεύτηκε δε όταν η εκπομπή τού προέβαλε στιγμιότυπα από τον αγώνα Νιούκαστλ-Σέφιλντ Γουένστνεϊ 4-2, όπου ο εκφωνητής ανέφερε συνέχεια το όνομά του, αφού ήταν σε όλες τις φάσεις! Αποκάλυψε μάλιστα ότι έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα, όπου έκανε ρεκόρ αποτελεσμάτων σε μια σεζόν, λόγω της διαφωνίας του με τις μεταγραφές που έκανε ο τεχνικός διευθυντής και ετοιμάζεται να αναλάβει «μεγάλη ομάδα ευρωπαϊκής χώρας, που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημά της».

Στην ερώτηση πώς βλέπει τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη να είναι ο επίτροπος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αντέδρασε με την απορία «πώς είναι δυνατόν να λύσει τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν στην Κύπρο είναι ακόμη μεγαλύτερα»! «Και γιατί εκλέγεται αδιάκοπα από το 2001;», ρωτήθηκε. Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική! «Γιατί είναι... καλός πολιτικός»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News