Αθλητισμός

Νεκρός διαιτητής από μπουνιά ποδοσφαιριστή (video)

Ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στο Μεξικό καταζητείται για την εν ψυχρώ δολοφονία διαιτητή κατά τη διάρκεια αγώνα της Κανάριος Ρόχα Γκόμες το πρωί της Κυριακής στην πόλη Τουλαντσίνγκο της περιφέρειας Ιντάλγκο.

Ο Ρουμπέν Ριβέρα Βάσκες χτύπησε τον διαιτητή Βίκτορ Τρέχο με αριστερή γροθιά όταν αντίκρισε κόκκινη κάρτα και οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού που έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άντρα, δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.

Αρχικά, οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πίστεψαν ότι ο διαιτητής απλά είχε λιποθυμήσει μετά από το χτύπημα που δέχθηκε. Ο Τρέχο έπεσε στο έδαφος, με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να ζητούν εσπευσμένα την επέμβαση γιατρών, την ώρα που ο δράστης αποχωρούσε περπατώντας.

Σύμφωνα με την ιατρική αναφορά ο θάνατός του προήλθε από "εκτεταμένη υπαραχνοειδή αιμορραγία" που προήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση εξαιτίας του χτυπήματος που δέχτηκε.

Τραγική ειρωνεία; Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στο Μεξικό ένας διαιτητής μπορεί να κερδίσει για ένα ματς που σφυρίζει από 300 μέχρι 500 πέσος, ποσό που αντιστοιχεί σε 15 με 25 ευρώ...

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια