Αθλητισμός

Ραντεβού στην "4η Γιορτή Αθλητισμού" στη μνήμη του Γ. Σηφάκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Γιορτή Αθλητισμού στη μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας ΑΜΕΑ Γιώργου Σηφάκη στα «Δύο Αοράκια».

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος επτά  αθλητικοί φορείς της πόλης παρουσιάζοντας τα αθλήματα που εκπροσωπούν με δεκάδες αθλητές και στην συνέχεια έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους ενθουσιασμένους μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους θεατές να τα δοκιμάσουν. Συγκεκριμένα στην εκδήλωση ήταν: η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΣΚΑ, η ομάδα βόλεϊ «Πήγασος», η ομάδα μπάσκετ «Ανδρογέας», η ομάδα Τάε Κβο Ντο «Αγωγή», η ομάδα τένις του «Ace Tennis Academy», η ομάδα χορού "Danziamo" και η ομάδα πάλης «Καλλέργειος» .

Παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν από τους διοργανωτές και οι Παραολυμπιονίκες μας Στεφανουδάκης Μανώλης, Καπελλάκης Γιώργος, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, Ηρώ Μηλάκη και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Βαρβεράκης Γιώργος.

Με ανακοίνωση της η  Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πρόεδρο ΔΣ της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ κ.Βαρδαβά Κωνσταντίνο, τον Συντονιστή Λειτουργίας ΔΑΚΗ (Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου) κ.Τσιράκο Δημήτριο, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ειδικότερα τον Τομέα Σαμαρειτών, τους μικρούς και τους μεγάλους εθελοντές που βοήθησαν εντός του γηπέδου και ιδιαίτερα την κα. Κοντάκη Μαρία και τον κ.Marco Chiumarulo, τον χορηγό της εκδήλωσης κ.Μυλωνάκη Γιάννη και την Vision Group, τον υπεύθυνο για τον ήχο και την προβολή του βίντεο κ.Θέμη Μαρκάκη, τον κ.Νίκο Βάνδουλα για την αφίσα, τον φωτογράφο κ.Πατεράκη Στέφανο, την δημοσιογράφο Ρένα Βουρεξάκη και τον Στέφανο Γκαναδάκη για την παρουσίαση και τέλος τον Υπεύθυνο Λειτουργίας του κλειστού στα «Δύο Αοράκια» κ.Μαματζάκη Γιώργο, που προσέφερε την βοήθειά του με μεγάλη ευαισθησία και μεράκι και τις μέρες που προετοιμαζόταν η εκδήλωση, αλλά και την μέρα που πραγματοποιήθηκε.

Διοργανώτες, εθελοντές και παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους, στην "4η Γιορτή Αθλητισμού" στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Σηφάκη.

Σχόλια