default-image

Στο "Γεντί Κουλέ" το Κισσαμικός-Άρης!

Ποδόσφαιρο
Στο "Γεντί Κουλέ" το Κισσαμικός-Άρης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ παίζει το Σάββατο με τον Πανελευσινιακό στο "Γεντί Κουλέ" αλλά τα Καμίνια θα έχουν χρώμα Football League και την επόμενη μέρα, καθώς η διοργανώτρια αρχή όρισε εκεί το σημαντικότερο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον Άρη.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Γάλλου, αλλά στο «Γεντί Κουλέ» και ημέρα Κυριακή (15:00), ενώ ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο στο Μάλεμε.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/11/16 στο γήπεδο ΟΦΗ «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και ώρα 15:00».

Η αλλαγή αυτή έγινε επειδή και τα δύο γήπεδα που διαθέτουν τα Χανιά τόσο τα Περιβόλια, όσο και το Μάλεμε είναι κλειστά, καθώς γίνονται εργασίες επισποράς στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι ο Κισσαμικός προτίμησε αντί να παίξει το Σάββατο στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο (σ.σ. εκεί είχε γίνει την Κυριακή το ΑΟΧ-Αγροτικός Αστέρας), να αγωνιστεί την Κυριακή στο Ηράκλειο με τον Άρη, ένα παιχνίδι που σίγουρα θα έχει και πολύ κόσμο στις κερκίδες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News