default-image

Καυστικός ο Τζώρτζογλου για το θέμα των παρατηρητών!

Ποδόσφαιρο
Καυστικός ο Τζώρτζογλου για το θέμα των παρατηρητών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέγα ζήτημα δημιουργήθηκε την περασμένη αγωνιστική στην Football League με τους ορισμούς των παρατηρητών.

Για παράδειγμα στο παιχνίδι ΟΦΗ-Καλλονή, παρατηρητής ορίστηκε το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Μαθιουδάκης Μανόλης, δηλαδή μέλος της οικείας Ένωσης. Επίσης στο παιχνίδι ΑΟΧ-Αγροτικός Αστέρας παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Αναγνωστάκης από την Σητεία, ο οποίος ουδέποτε ήταν δηλωμένος από την ΕΠΣ Λασιθίου.

Αυτά τα γεγονότα προκάλεσαν αναταραχή, με την ΕΠΣ Ηρακλείου μάλιστα να συζητά το θέμα στο Δ.Σ. της Δευτέρας. Προς τιμήν του ο κ. Μαθιουδάκης τόνισε ότι αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει ούτε με τον ίδιο, ούτε με άλλα μέλη των οικείων Ενώσεων ενώ η ΕΠΣΗ σε επιστολή της προς την Football League, την οποία κοινοποίησε σε ΕΠΟ και Ενώσεις της Κρήτης, αναφέρει τα εξής: «Σας Γνωρίζουμε ότι  προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα που έχουν σχέση με την εντοπιότητα των παρατηρητών το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως μας ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ: Να μην αποδέχονται τα μέλη του, Διορισμό Παρατηρητή στους αγώνες της Ομάδας της πόλης μας ΠΑΕ ΟΦΗ της Football League.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας την παραπάνω απόφαση και καλό θα ήταν να εφαρμοστεί εκ μέρους σας, σε ότι αφορά την εντοπιότητα όλων των Παρατηρητών, στους αγώνες της Κατηγορίας αυτής».

Παράλληλα ο κ. Τζώρτζογλου ήταν καυστικός σε δήλωσή του επί του θέματος: «Έτσι θέλουν να αλλάξουν ορισμένοι το ποδόσφαιρο; Δυστυχώς η Football League έδειξε ρεβανσιστικές τάσεις στο ζήτημα των παρατηρητών! Αν γίνονταν επεισόδια στο παιχνίδι ΟΦΗ-Καλλονή, ποια θα ήταν η θέση του παρατηρητή που προέρχεται από την ΕΠΣ Ηρακλείου; Γι' αυτό αποφασίσαμε να μην αποδεχτούμε ποτέ ξανά ορισμό παρατηρητή αγώνα στα παιχνίδια του ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News