Αθλητισμός

Μένει... μέχρι να φύγει ο Στραματσιόνι

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Αντρέα Στραματσιόνι και η εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι ήταν η εικόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σήμερα έγινε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και από την "πράσινη" ΠΑΕ διαρρέεται ότι ο Ιταλός μένει... προσωρινά στον πάγκο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και επί της ουσίας του είπε πως θα πρέπει να αντιστρέψει άμεσα το κλίμα εάν θέλει να σώσει τη θέση του. Παράλληλα του είπε πως θα πρέπει να υπάρχει πειθαρχεία στα αποδυτήρια, ενώ επέλεξε να δει ξεχωριστά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για να ανταλλάξουν απόψεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στραματσιόνι είπε στον Αλαφούζο πως δεν τα παρατάει. «Έχω μάθει να παλεύω» τόνισε μεταξύ άλλων και προσέθεσε πως εκείνος έχτισε την ομάδα και πιστεύει στους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση προπονητή και ένας από τους λόγους που δεν προχωρά άμεσα σε απόλυση του Στραματσιόνι έχει να κάνει και με το ότι δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο.

Σχόλια