Αθλητισμός

Τεράστια επιτυχία για το τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

Στην ελίτ του τένις στην Ελλάδα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ανήκει το Ηράκλειο ΟΑΑ, το οποίο εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Η ομάδα ανδρών του Ηράκλειο ΟΑΑ κατέκτησαν την 1η θέση στον όμιλό τους και προκρίθηκαν στην τελική φάση με βλέψεις μεταλλίου, όπου θα πάρουν μέρος οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της χώρας το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου.

Οι αθλητές του ηρακλειώτικου σωματείου κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι και στους τρεις αγώνες και κατέκτησαν πανηγυρικά την 1η θέση στον όμιλό τους. Η ομάδα αποτελείται από τους Χάρη Καπόγιαννη, Φρέντυ  Γεωργούδα και Μιχαήλ Ταμιωλάκη και τα αποτελέσματα που είχαν είναι τα εξής:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. - Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΕΛΕΤΡΟΝ 3-0

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.- ΑΚΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 3-0

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.- Ο.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2-0 (Η περυσινή δεύτερη του Πρωταθλήματος)

Η ομάδα των γυναικών αποτελούμενη από τις Χαρά Βελιβασάκη, Μαργαρίτα Μαρκάκη και Αθηνά Τσαγκαράκη, παρά τις ελάχιστες προπονήσεις και την σχετική απειρία καθώς οι 2 από τις 3 παίκτριες έπαιζαν για 1 φορά σε τέτοιου είδους αγώνες, κατάφερε να παραμείνει στην Α΄ Εθνική κατηγορία έχοντας ως απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες. Στον όμιλό τους κατέκτησαν την 3η θέση και τα αποτελέσματα που είχαν είναι τα εξής:

Α.Ο.Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 2-1

Ο.Α. ΠΕΤΡΟΠΟΛΗΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 3-0

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.- ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΤΕΡΥ 3-0

Την αποστολή συνόδεψε και καθοδήγησε ο προπονητής του Ηράκλειο ΟΑΑ κ. Κώστας Τζιγκουνάκης.

Το Δ.Σ. του Ηράκλειο ΟΑΑ συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές για την τεράστια επιτυχία και εύχεται στην ομάδα ανδρών καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα στην τελική φάση.

Σχόλια