Αθλητισμός

Βασιλειάδης: Θα συνεχίσω το έργο του Σταύρου Κοντονή

Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, όπως δήλωσε κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης  δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή η επιλογή μου σε αυτή τη θέση. Ο Σταύρος Κοντονής έριξε γροθιά στο μαχαίρι κι εγώ θα συνεχίσω το έργο που αφήνει. Δεν μπορούν να συνεχιστούν οι έκνομες καταστάσεις. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή στα φαινόμενα που κρατούν δέσμιο το ποδόσφαιρο».

Ο απερχόμενος κ. Κοντονής, που προήχθη στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, χαρακτήρισε τον διάδοχό του «άξιο συνεχιστή» του και έκανε μια αναδρομή στο έργο του. «Φεύγω από το υπουργείο που υπηρέτησα για 20 μήνες με δικαιοσύνη. Βάλαμε τάξη σε μια χαοτική κατάσταση. Αυτό που ζούσαμε ως πολίτες κάθε Κυριακή με τη βία και τη διαπλοκή, η Κυβέρνηση δεν το έκρυψε κάτω από το χαλί! Αντιθέτως, το αναδείξαμε και τα μέτρα που πήραμε ήταν σε αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε.

Παρών ήταν και ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης (το υφυπουργείο Αθλητισμού υπάγεται στο Παιδείας) και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους κ.κ. Κοντονή και Βασιλειάδη στις αποστολές που τους ανατέθηκαν.

Σχόλια