default-image

Στραβοπάτησαν οι πρωτοπόροι στην Α2 ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Στραβοπάτησαν οι πρωτοπόροι στην Α2 ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφεραν οι πρωτοπόροι στην 9η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας της ΕΠΣΗ, με σχεδόν όλα τα φαβορί να μη μπορούν να πάρουν τα τρίποντα, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να πλησιάζουν περισσότερο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η πρωτοπόρος ΑΕ Κατσαμπά φιλοξένησε στον Καρτερό τον Δωριέα αλλά κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 ενώ αν έπαιρνε το τρίποντο θα μπορούσε να ξεφύγει περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. Μοιραίοι για την ΑΕΚ ήταν οι Πρίφτη και Αφενδόπουλος χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Μία ημέρα νωρίτερα, οι Νέοι Εργοτέλη άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στα Καλέσα, φέρνοντας ισοπαλία 2-2 με τον Μαραθώνα, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν ηττηθεί. Ο Σεραφειμίδης έκανε το 0-1 αλλά οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με δύο γκολ του Κοζυράκη. Στις καθυστερήσεις ο Τσέρος διαμόρφωσε το 2-2.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι στις Δαφνές ανάμεσα στο Λίντο και τη Δαμάστα. Ο Χουρίδης έκανε το 0-1 με πέναλτι στο 3'. Το Λίντο γύρισε το ματς σε 2-1 με γκολ των Αγριμάκη και Ανυφαντάκη για να ισοφαρίσει 2-2 ο Δαργαντής για τους φιλοξενομενους.

Ανεκμετάλλευτη άφησε την έδρα της και η Αγία Βαρβάρα, η οποία διανύει περίοδο κάμψης μετά το πολύ καλό της ξεκίνημα, καθώς η Ανάληψη απέσπασε ισοπαλία 0-0.

Τρίτη σερί νίκη που τους φέρνει στο πιο πάνω γκρουπ της βαθμολογίας πήρε οι Νέοι Ηροδότου με 2-3 στον Αγ. Μύρωνα.

Γκίνης, Τζουβάρας και Θεοδωράκης έδωσαν προβάδισμα 0-3 στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού με το Ραύκο να βάζει δύο γκολ με Βατσινά και Πεπελάσι αλλά να μην φτάνει στην ισοφάριση.

Στο Ατσαλένιο ο ΑΟΚ προηγήθηκε 0-1 με εντυπωσιακό γκολ του Κλαπάκη αλλά στη συνέχεια ο Κεραυνός με δύο γκολ του Μαυρή και ένα του Εκχόσου νίκησε 3-1. Οι Καμινιώτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία, φωνάζοντας ότι χρησιμοποιήθηκαν χέρια στα δύο γκολ των γηπεδούχων.

Σε ένα ματς με ένταση στην Τύλισο, ένα γκολ του Αποδουλιανάκη στο 74' χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους με 1-0 επί των Ελπίδων, με τους νικητές να σκαρφαλώνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Τέλος η Ομόνοια, μετά την πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο ΕΠΣΗ επί του Ραύκου, ήταν πολύ καλή και χθες και νίκησε 4-1 τις Ασίτες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (9η)

ΡΑΥΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      2-3

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      3-1

ΛΙΝΤΟ - ΔΑΜΑΣΤΑ      2-2

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ      2-2

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΑΝΑΛΗΨΗ      0-0

ΤΥΛΙΣΟΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ      1-0

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ - ΔΩΡΙΕΑΣ      0-0

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΣΙΤΕΣ FC      4-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      20

6.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      17

7.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      17

13.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.      8

16.ΑΣΙΤΕΣ FC      0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (10η)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΗΡ. - ΡΑΥΚΟΣ            

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ      

ΕΛΠΙΔΕΣ - ΛΙΝΤΟ                  

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΑΣΙΤΕΣ             

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΤΥΛΙΣΟΣ            

ΑΝΑΛΗΨΗ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ            

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ            

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.            

Ρεπορτάζ: Μανολης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News