default-image

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, δύσκολη έξοδος για Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, δύσκολη έξοδος για Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα η 5ης αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ με το μεγάλο ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός και την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Δόξα στη Λευκάδα.

Πρώτο χρονιά ξεκινά το παιχνίδι στη Λευκάδα, όπου στις 17:00 (Novasports 3) η Δόξα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σ' ένα ενδιαφέρον ματς. Οι Λευκαδίτες έχουν αποδειχτεί πολύ δυνατοί στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουν νικήσει τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους, ενώ έχασαν στην εκπνοή από τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την Αναντολού Εφές στην Ευρωλίγκα και σίγουρα δε θέλουν να στραβοπατήσουν και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, όμως είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 (Novasports 2) με τον Άρη να υποδέχεται στο «Nick Gallis Hall» τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Καββαδά, ενώ αμφίβολος είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση. Θα κάνει ντεμπούτο, ωστόσο, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβις με τη φανέλα του Άρη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News