default-image

Άσχημο απόγευμα στο Ατσαλένιο!

Ποδόσφαιρο
Άσχημο απόγευμα στο Ατσαλένιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τριγλία πήγε σήμερα στο Ατσαλένιο χωρίς νίκη και με μόλις δύο βαθμούς στο ενεργητικό της και έφυγε με το τρίποντο, κερδίζοντας με 1-3 τον ΠΟΑ!

Ο ΠΟΑ ήταν το φαβορί στο ματς και είχε και καλή ψυχολογία μετά το "διπλό" στα Ζωνιανά όμως αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ τα τελευταίο ημίωρο έφερε δοκάρια και γκολ στον αγώνα.

Στο 60' η Τριγλία είχε δοκάρι με τον Καλογιάννη, για να απαντήσει στα δοκάρια ο ΠΟΑ στο 65' με τον Τριανταφύλλου, σε μια φάση όπου ο τερματοφύλακας Δήμιζας έκανε τρομερή απόκρουση. Στο 67' η Τριγλία προηγήκε 0-1 στο σκορ με το Νικολόπουλο. Γρήγορα ήρθε το 1-1 στο 71' με σουτ του Χατζηανδρέου. Καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε το δεύτερο γκολ της Τριγλίας στο 73' πάλι με το Νικολόπουλο, κι ενώ στο τέλος ο ΠΟΑ ρίσκαρε για την ισοφάριση, δέχτηκε το 1-3 στο 87' με σκόρερ τον Μάργαρη.

ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Βρεττός, Αραβιάκης (68' Καρβελάς), Φραγκιαδάκης (68' Σακλαμάκης), Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι, Σταθόγλου, Τριανταφύλλου

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Δήμιζας, Καμβύσης (82' Κατσιργιάννης), Τσαγκάρης, Μακρής, Μπίρης, Μητσόπουλος, Μότσι (66' Σαλταμάρας), Παπασάββας, Ποτουρίδης, Καλογιάννης, Νικολόπουλος (83' Μάργαρης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News