default-image

"Ηφαίστειο" ο Ερμής Ζωνιανών!

Ποδόσφαιρο
"Ηφαίστειο" ο Ερμής Ζωνιανών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο του Ηφαίστου ο Ερμής Ζωνιανών ήταν... ηφαίστειο απέναντι στον πολύ δυνατό Άγιο Ιερόθεο, με τους Ρεθυμνιώτες να κερδίζουν 3-4 και να διατηρούνται στην κορυφή του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μάλιστα ο Άγιος Ιερόθεος προηγήθηκε στο σκορ στο 18' με τον Δάρρα, όμως στη συνέχεια ο Ερμής ήταν ασταμάτητος και έβαλε τέσσερα γκολ!

Στο 32' ο Πλουσής ισοφάρισε 1-1 ενώ λίγο πριν κλείσει το α' ημίχρονο, ο Τοπούζης έδωσε προβάδισμα 1-2 στον Ερμή. Ο Τοπούζης ήταν ο σκόρερ και του τρίτου τέρματος στο 52' για να δώσει θριαμβευτικές διαστάσεις στο σκορ με το 1-4 στο 76' ο Σκουτέλης. Στα τελευταία λεπτά ο Ερμής χαλάρωσε και δέχτηκε δύο γκολ από τον Πανούση στο 86' και στο 92'.

ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρούμπης, Μπιρμπίλης(46' Πολίτης), Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας(71' Κετσετζόγλου), Γούλας, Γκούτσουλας, Καραμέρης(68' Μιζάμης), Πανούσης, Θανόπουλος, Σαγανάς

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Πουλάκης, Πασιαλής(61' Σκουτέλης), Φαμπίνιο(84' Γιακουμάκης), Τοπούζης, Ανωγειανάκης(69' Πλουσής Δ.), Πλουσής Β.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News