default-image

Ο Μαρκόφσκι λύτρωσε τον Παναιτωλικό!

Ποδόσφαιρο
Ο Μαρκόφσκι λύτρωσε τον Παναιτωλικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα γκολ που σημείωσε στο 85' ο Μαρκόφσκι, ο Παναιτωλικός λυτρώθηκε και επικράτησε με 2-1 της ΑΕΛ στο Αγρίνιο.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί και προηγήθηκαν στο 41' με γκολ του Ουάρντα, ωστόσο επί της ουσίας ο Γιοβάνοβιτς ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 54' η ΑΕΛ που ήταν καλύτερη επιθετικά στο β' μέρος με την είσοδο του Μαρουκάκη, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με σκόρερ τον Ναζλίδη, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του συμπαίκτη του.

Και εκεί που η ΑΕΛ ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και ο Παναιτωλικός σημάδευε τα δοκάρια, οι γηπεδούχοι είχαν τη λύση, όταν ο Μαρκόβσκι με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Κλέσιο στο 85' έκανε το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Αγρινίου.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια τα οποία σημειώθηκαν πριν από κάθε γκολ, στο 39' με τον Ουάρντα και στο 71' με τον Τομανέ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Κλέσιο, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Λεντέσμα (57' Κουτρομάνος), Φερέιρα (84' Ρόσα), Ουάρντα (69' Μαρκόβσκι), Τομανέ.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Φατιόν (87' Ντέλετιτς), Ποτουρίδης, Βαρέλα, Αβραάμ (81' Κουτσιανικούλης), Ναβάρο (46' Μαρουκάκης), Ναζλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News