default-image

Κοιμήθηκε… και το πλήρωσε ο ΑΟΧ!

Ποδόσφαιρο
Κοιμήθηκε… και το πλήρωσε ο ΑΟΧ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα γνώρισε σήμερα στο ΔΑΚ Γάλλου ο ΑΟ Χανιά με 0-2 από τον Αγροτικό Αστέρα, με τους Θεσσαλονικείς να εκμεταλλεύονται τα τραγικά λάθη που έκαναν οι Χανιώτες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και να παίρνουν τη 2η νίκη τους στη Football League.

«Δήμιος» του ΑΟΧ ήταν ο Κώστας Τεγούσης και μοιραίος ο Ρούνιτς, καθώς από δύο δικά του λάθη στο 1ο και στο 6ο λεπτό, ο μέσος του Αγρ.Αστέρα διαμόρφωσε νωρίς το 0-2. Μάλιστα, στο 24' ο Αθανασίου απέκρουσε πέναλτι του Φελίπε, γλιτώνοντας τον ΑΟΧ από το 0-3.

Ο ΑΟΧ προσπάθησε στη συνέχεια του αγώνα να σκοράρει και να ξαναμπεί στο ματς αλλά πέρα από μία φάση με το Λύρα στο 78', δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς (31' Λύρας), Θεολόγου, Δαμιανάκης, Γκεμίσης (81' Βαρούχας), Φουρλάνος, Μάνιας (68' Αποστολόπουλος), Τσουκάνης, Νικολόπουλος, Σταματής.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Γκότοβος, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Αργυρίου (46' Ουνγιαλίδης), Τάι, Τριανταφυλλάκος (57' Χατζής), Τεγούσης, Δεινόπαπας, Φιλίπε, Πάτο (81' Γκέσιος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News