default-image

ΟΦΗ-Καλλονή LIVE (2-2 ΤΕΛΙΚΟ)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Καλλονή LIVE (2-2 ΤΕΛΙΚΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Καλλονή στο "Γεντί Κουλέ", με σέντρα στις 16:00. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

Αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΟΦΗ έκανε όπως αναμενόταν ο Νίκος Νιόπλιας σε σχέση με την πρεμιέρα με τον Κισσαμικό ενώ αντί του τραυματία Βουό, επιθετική αιχμή του ΟΦΗ είναι σήμερα ο Μάνος. Παράλληλα, ενώ στις επίσημες 11άδες του αγώνα είχε δηλωθεί ως τερματοφύλακας του ΟΦΗ ο Δάφκος, τελικά τα γκολπόστ θα υπερασπιστεί ο Δερμιτζάκης.

Η εξέλιξη του αγώνα

22' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Βαλλιάνο να σεντράρει και τον Μάνο με γυριστή κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια της Καλλονής.

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΟΦΗ! Ο Όστοϊτς μετά τη σέντρα του Χαντί με κεφαλιά "ξεκλειδώνει" την άμυνα της Καλλονής, κάνοντας το 1-0 για τον ΟΦΗ.

45' Καλή εκτέλεση φάουλ από το Νάστο, η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

53' Επικίνδυνο διώξιμο του Βαλλιάνου, παραλίγο αυτογκόλ με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

60' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ! Ο Λαμπράκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Δερμιτζάκη και έκανε το 1-1. Με τραγικό λάθος δέχεται την ισοφάριση ο ΟΦΗ.

68' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Από εκτέλεση φάουλ του Χαντί, ο τερματοφύλακας της Καλλονής έχασε τη μπάλα και ο Όγκμποε με κεφαλιά έκανε το 2-1.

76' Εξαιρετικό σουτ από το Χαντί, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

88' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ! Με απευθείας φάουλ του Λαμπράκη η Καλλονή ισοφαρίζει 2-2 και ο ΟΦΗ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Τελικό 2-2 στο "Γεντί Κουλέ", πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μίκιτς (46' Κομεσίδης), Βαλλιάνος, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι, Μιλοσάβλιεβ (85' Κοιλιάρας), Μάνος (63' Όγκμποε)

ΚΑΛΛΟΝΗ: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τσελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Ντα Σίλβα (46' Κέρι), Φράγκος (89' Αποστόλου), Μπουρντουγιάν, Τριανταφύλλου (59' Λαμπράκης)

Αρκετός κόσμος στο "Γεντί Κουλέ"

Ικανοποιητική είναι η προσέλευση του κόσμου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος του ΟΦΗ ενώ η Θύρα 4 δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με καπνογόνα πριν τη σέντρα

*Ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς της 2ης αγωνιστικής στην Football League, με τον ΑΟ Χανιά να γνωρίζει την ήττα με 0-2 από τον Αγροτικό Αστέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News