default-image

Tα πλάνα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ για το αποψινό ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Tα πλάνα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ για το αποψινό ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (σέντρα στις 19.30)...

Ας δούμε τα πλάνα των δυο προπονητών για το ντέρμπι...

Στον Ολυμπιακό τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας και στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν Μποτία-Ντα Κόστα. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής των «ερυθρόλευκων» θα αγωνιστεί ο Ρέτσος, καθώς ο Ντε Λα Μπέγια έμεινε και πάλι εκτός αποστολής.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής επιστρέφει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και δίπλα στον Σέρβο μεσοαμυντικό θα αγωνιστεί ο Αντρέ Μάρτινς. Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού επιστρέφει, βέβαια και ο Κώστας Φορτούνης, σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης των Πειραιωτών θα είναι ο Σεμπά (αριστερά) και ο Ελιονούσι (δεξιά). Τέλος, στην κορυφή της φροντ λάιν των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι ο Ιντέγε.

Έκπληξη, πάντως, από πλευράς Μπέντο δεν ήταν μόνο ο αποκλεισμός των Ντομίνγκες και Ρομαό, αλλά και η παρουσία του Φελίπε Πάρντο στη 18άδα των «ερυθρόλευκων». Μια απόφαση του Πορτογάλου που έχει να κάνει με την απουσία του Μάριν.

Στον Παναθηναϊκό-τώρα-κάτω από τα δοκάρια, λοιπόν, με βάση την τελευταία δοκιμή θα είναι ο Λουκ Στιλ. Τα τρία στόπερ θα είναι οι Κουτρουμπής, Μολέδο, Ιβανόφ και τα δύο μπακ οι Μέστο, Χουχούμης. Ζέκα, Βιγιαφάνιες και Γουακάσο θα αποτελέσουν την τριάδα στον άξονα και οι Ιμπάρμπο, Ρινάλντι το δίδυμο της επίθεσης!

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News