default-image

Μεγάλο ματς σήμερα, το Ηράκλειο υποδέχεται τον Πανιώνιο

Μπάσκετ
Μεγάλο ματς σήμερα, το Ηράκλειο υποδέχεται τον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ διεξάγεται σήμερα στις 16:30 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια, εκεί όπου το Ηράκλειο υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Η κρητική ομάδα μετά το... μουδιασμένο ξεκίνημα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να σπάσει το αήττητο σερί του Πανιωνίου, ο οποίος έχει ξεκάθαρο στόχο την επάνοδό του στην Α1 κατηγορία. Η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά ρόστερ της κατηγορίας και έρχεται στο Ηράκλειο με στόχο να κάνει πέντε τις νίκες της. Οι "κυανόλευκοι" από την πλευρά τους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και μια μεγάλη νίκη, όπως θα είναι η σημερινή, εφόσον έρθει, που θα δώσει τεράστια ψυχολογική ώθηση. Το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και η εξέλιξή του.

Στις τάξεις του Ηρακλείου αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Όπως επισημαίνει στη "Ν.Κ." ο Αλέξης Πετράκης, «είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με την ομάδα που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Πρέπει να εμφανιστούμε με πολλή ενέργεια, πάθος, και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Έχουμε τρεις ήττες... Δε μένουμε στο γεγονός ότι έχει το ακριβότερο μπάτζετ, πρέπει να μπούμε και να παίξουμε σαν ίσοι προς ίσους».

Σύμφωνα με τον γκαρντ του Ηρακλείου, το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια. «Εκτός έδρας έχουμε εμφανιστεί πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και εκεί θεωρώ ότι υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρέπει να βρούμε πού οφείλεται αυτό. Στην έδρα μας βγάζουμε πολλή ενέργεια, έχουμε πάθος, κάτι που εκτός έδρας μάς λείπει. Είναι κρίμα να φεύγουν έτσι οι διαφορές, γιατί δεν το αξίζουμε». Ο ίδιος θεωρεί ότι οι δυνατότητες της ομάδας του είναι μεγαλύτερες: «Η ομάδα έχει 10 πολύ καλούς παίκτες. Είναι όλοι έτοιμοι. Δεν πιστεύω ότι της αξίζει αυτή η θέση. Δεν είμαστε εκτός στόχων. Η ομάδα φτιάχτηκε αργά, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να μπει στη δεκάδα έτσι όπως είναι. Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή, αλλά θεωρώ ότι έχουμε βάθος, είμαστε πλήρεις και έχουμε παίκτες σε θέσεις που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Δε θεωρώ ότι η ομάδα αξίζει τη θέση που είναι».

Το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α2:

17:00 Αίολος Αστακού-Αρκαδικός

17:00 Μαχητές-Γ.Σ. Λαρισαίων

17:00 ΑΕΛ-Δούκας

17:00 Ηρακλής-Εθνικός

Δύο Αοράκια 16:30 Ηράκλειο-Πανιώνιος (Γεωργιάδης-Τζίμα-Τσιομπάνος, κομισάριος ο κ. Μαγκανάς)

17:00 Παγκράτι-Ψυχικό

17:00 Καβάλα-Αμύντας

17:00 Φάρος-Χολαργός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News