default-image

Ζντοβτς: Δε θα είναι εύκολο το ματς με το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Ζντοβτς: Δε θα είναι εύκολο το ματς με το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο στις 17:00 το Ρέθυμνο Cretan Kings με στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί της, όμως το έργο της δε θα είναι εύκολο.

Αυτό επισήμανε και ο Γιούρι Ζντοβτς στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι καθώς θεωρεί υπολογίσιμο αντίπαλο το Ρέθυμνο επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να μπει από την αρχή δυνατά και να μην αφήσει περιθώρια στους «κεραμιδί».

Όπως επισήμανε: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό που είχαμε στα τελευταία ματς. Μπορεί να ηττηθήκαμε στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την Μπεσίκτας, ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό δεν μας βγάζει εκτός στόχου. Συνεχίζουμε.

Αύριο αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο, μία πολύ καλή ομάδα, απρόβλεπτη, με ποιότητα στο ρόστερ της. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο ματς. Εάν μπούμε από την αρχή δυνατά στο παρκέ και ελέγξουμε τον ρυθμό θα κερδίσουμε.

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, που πριν τον αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Δημητρίου. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να δουλέψω μαζί του την περασμένη περίοδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News