Αθλητισμός

Ο ΟΦΗ με την Σταρ Ελλάς Μαρία Νικούλη το 1981

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο με τις αναρτήσεις του στο facebook, o Σήφης Κορωνάκης. Το τελευταίο δυνατό «χτύπημα» είναι αυτό της φωτογραφίας μας.

Ο ΟΦΗ του 1981 σε μια πόζα με την Στάρ Ελλάς της χρονιάς Μαρία Νικούλη, η οποία είχε αναδειχθεί το 1980 Μις Κρήτη! Ο κρητική ομάδα επί Σάνον στήθηκε στο γήπεδο στα εγκαίνια του «πρώτη φορά» χλοοτάπητας και η καλλονή έφτασε με ελικόπτερο, δημιουργώντας υπέροχη αίσθηση για την εποχή. Αλλά και ο Μηνάς Παπάζογλου ο κουρέας, είχε κάνει την εντυπωσιακή εμφάνιση του νωρίτερα με το τεράστιο φίδι! Όλα αυτά πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό (1-1, με δυο κεφαλιές Συντιχάκης 3΄και Νικολούδης 43΄)!

Δείτε τα στιγμιότυπα εκείνου του αγώνα

Διακρίνονται στη φωτογραφία:

Πάνω: Γεωργιάδης, Κίρισιτς, Παπαθεοδώρου, Μαρία Νικούλη, Δράκος, Πασσάς, Πουπάκης, Κορωνάκης - Κάτω: Τασσόπουλος, Βλάχος, Συντιχάκης, Όρε, Μαμάκας! Συνέβη 17 Μαίου 1981.

Βλέποντας τη φωτογραφία του ΟΦΗ από το 1981, οι σκηνές περνούν μπροστά σαν ταινία από τον καλό ελληνικό κινηματογράφο! Εποχές με άλλο χρώμα και πολύ συναίσθημα. Όπως και στην κοινωνία.

Ο ΟΦΗ ήταν πάντα ένας δυνατός εκφραστής της. Έλεγες ή άκουγες το "Όμιλος" και ένιωθε κάτι σημαντικό.  Μια καλή ενδοσκόπηση στη διαχρονικότητα, ο ΟΦΗ είναι από τους πολύ μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου από εκείνες τις εποχές γύρο από τη φωτογραφία, μέχρι τώρα και στο μέλλον!

Σχόλια