default-image

Φίλαθλοι του ΟΦΗ έβαψαν το «Γεντί Κουλέ»

Αθλητισμός
Φίλαθλοι του ΟΦΗ έβαψαν το «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έβαλε τα χρώματα και οι φίλαθλοι της ομάδας, τη …δουλειά! Η σχέση των φιλάθλων του ΟΦΗ, με το Γεντί Κουλέ, είναι μια σχέση… αγάπης και αυτό είναι γνωστό.

Επιβεβαιώθηκε όμως για μια ακόμη φορά φέτος, καθώς φίλαθλοι-εθελοντές της ομάδας, ανέλαβαν το… βάψιμο, όλου του γηπέδου, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή την Καλλονή, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Football league και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο, θα έχει την ευκαιρία, να δεί το «φρεσκοβαμμένο» γήπεδο, με το μαυρόασπρο χρώμα να κυριαρχεί και το πορτοκαλί στους διαδρόμους.

Να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες, 15 περίπου φίλαθλοι του ΟΦΗ αφιλοκερδώς, στον ελεύθερο χρόνο τους, προχώρησαν στο βάψιμο του γηπέδου, σε τοίχους, κερκίδες, κάγκελα, αλλά και στα αποδυτήρια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους φιλάθλους, που ανέλαβαν το έργο αυτό και έδειξαν με την ενέργεια τους αυτή, την αγάπη τους στην ομάδα και το ιστορικό γήπεδο, που έχει χαρίσει κατά καιρούς στον ΟΦΗ μεγάλες στιγμές δόξας.

Το τελευταίο διάστημα με ενέργειες της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έχουν γίνει σοβαρές παρεμβάσεις στο γήπεδο.

Η τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης σε όλες τις εξέδρες, αλλά και οι συντηρήσεις που έγιναν σε μεταλλικές κατασκευές και όχι μόνο ήταν πολλές, τόσο στις εξέδρες (κάγκελα, πόρτες κλ.π.), όσο και στα αποδυτήρια.

Στην τελική της φάση, είναι και η τοποθέτηση των διαφημιστικών πινακίδων περιμετρικά  του γηπέδου, οι οποίες είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά και δίνουν μια δυναμική εικόνα στο γήπεδο του ΟΦΗ, ένδειξη της στήριξης των επιχειρήσεων του Ηρακλείου στην προσπάθεια που θα κάνει η κρητική ομάδα, για να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ.

«Το «Γεντί Κουλέ», το πιο «ποδοσφαιρικό» γήπεδο της χώρας από αυτήν την Κυριακή θα αποκτήσει και πάλι ζωή, έτοιμο να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη του ΟΦΗ, για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Από αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Ολοι Γεντί Κουλέ την Κυριακή!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News