default-image

Στη «Μεγαλόνησο» ο Άρης Μαρκάκης

Αθλητισμός
Στη «Μεγαλόνησο» ο Άρης Μαρκάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «Μεγαλόνησος» ανακοίνωσε την προσθήκη  του  κ. Άρη  Μαρκάκη  στο Δ.Σ. του σωματείου και ταυτόχρονα την ανάληψη της θέσης του   υπεύθυνου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της «Μεγαλονήσου».

Ο κ. Άρης Μαρκάκης  είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητισμού της Σόφιας και ταυτόχρονα κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην οργάνωση και στην διοίκηση Αθλητισμού από την Εθνική Αθλητική Ακαδημία Σόφιας και στην οργάνωση και διοίκηση της Εκπαίδευσης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 Έχει διατελέσει ακόμα διευθυντής στα Ολυμπιακά Προπονητήρια στην Ολυμπιάδα που πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας «Αθήνα 2004». Επίσης έχει επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο στηρίζοντας και βοηθώντας πολλούς κοινωνικούς φορείς στον Ν. Ηρακλείου ξεχωρίζοντας κυρίως η αδιάλειπτη προσήλωση και προσφορά του στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 Ταυτόχρονα διακρίνεται και για τις πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις στις οποίες διαχρονικά συμμετέχει αλλά και για το συγγραφικό του εγχείρημα με το παιδικό  παραμύθι «Το Λιονταράκι που ήξερε να αγωνίζεται».

Με ανακοίνωση του το σωματείο τον καλωσορίζει στο σωματείο και του εύχεται καλή επιτυχία στις αρμοδιότητες του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News