default-image

"Γαζώνει" στην Ελβετία ο Ηρακλειώτης Μάνος Βιτσαράς!

Ποδόσφαιρο
"Γαζώνει" στην Ελβετία ο Ηρακλειώτης Μάνος Βιτσαράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρακλειώτης Μάνος Βιτσαράς "γαζώνει" στην Ελβετία, καθώς αγωνιζόμενος στην U23 της Βασιλείας, ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος!

Σε 17 παιχνίδια, ο Βιτσαράς έχει αγωνιστεί 1420 λεπτά. Στα 10 από τα 17 παιχνίδια έχει αγωνιστεί ως 9αρι και στα 7 ως 10αρι. Έχει πετύχει συνολικά 14 γκολ και έχει κάνει 2 χατ-ρικ και 10 ασίστ, με μέσο όρο 10.2 χλμ σε κάθε αγώνα.

Το βραβείο που πήρε ονομάζεται Swiss Football Awards και πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο. Μία στο τέλος του πρώτου μισού και μία μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Στα βραβεία αυτά συμπεριλαμβάνονται κατηγορίες από την 1η μέχρι την 4η της Ελβετίας.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιανουαρίου και ο νεαρός δηλώνει πανευτυχής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνου Βιτσαρά στο talentabout.gr: "Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας που νιώθω. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στηρίζουν και ιδιαίτερα στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν να εξελίσσομαι. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Εύχομαι να πετύχω τόσο τους ατομικούς, όσο και τους ομαδικούς στόχους μου".

Το Who is Who

Ο Μάνος Βιτσαράς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την ηλικία των 5, στην γενέτειρά του το Ηράκλειο. Αρχικά πήγε στις ακαδημίες του Εργοτέλη, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μινωική και τον ΟΦΗ. Στη συνέχεια, ένας γνωστός και ένα DVD με τα επιτεύγματα του, του έκλεισαν εισιτήριο για Ελβετία και την Βασιλεία, όπου πέρασε από δοκιμαστικά. Πλέον ο Μάνος "χαράζει" την δική του πορεία στην U23 της Βασιλείας και πανάξια πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή.

Πηγή: www.talentabout.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News