default-image

Μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ

Μπάσκετ
Μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός των τριών σερί νικών με εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 στο ΣΕΦ την αήττητη φέτος και περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε ένα μεγάλο ντέρμπι!

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως με νίκη θα αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς ήδη χθες το αήττητο της Φενέρμπαχτσε έσπασε από την Ούνιξ, ενώ σήμερα στόχος είναι να σπάσει κι αυτό των πρωταθλητών Ευρώπης.

Στις τάξεις των Πειραιωτών είναι σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς λίγες ώρες πριν το τζάμπολ θα κριθεί η συμμετοχή του Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ, που έχει αποδείξει ήδη πόσο πολύτιμος είναι, υπέστη τράβηγμα στον αγώνα με τον Κολοσσό, αισθάνεται πολύ καλύτερα αλλά αν υπάρχει φόβος υποτροπής ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο και θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί, υπό το βλέμμα δύο ανθρώπων των Σπερς που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

Στον αντίποδα, η ΤΣΣΚΑ έρχεται δίχως ήττα εντός κι εκτός τειχών, αλλά και χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Δημήτρης Ιτούδης προπόνησε τους παίκτες του χθες σε ατμόσφαιρα… ΣΕΦ, αλλά ηχογραφημένη, στη Μόσχα. Η αποστολή έφτασε αργά το βράδυ στην Αθήνα και στόχος της είναι να φτάσει σε τρίτη σερί νίκη επί του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News