default-image

Ενισχύθηκε με νέους αθλητές ο «Ελ. Βενιζέλος»

Σπορ
Ενισχύθηκε με νέους αθλητές ο «Ελ. Βενιζέλος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε νέες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο σύλλογος των Χανιών «Ελ. Βενιζέλος», θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δυναμική του.

Ο εκ των κορυφαίων συλλόγων στίβου της χώρας, πραγματοποίησε νέες συμφωνίες με αθλητές και αθλήτριες ανά την Ελλάδα, προκειμένου να συμβάλλουν και αυτοί με το λιθαράκι τους στη θετική εξέλιξη της ομάδας. Το νέο αίμα προέρχεται κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα αλλά και την Αττική, με το Γιώργο Γιατρουδάκη να έχει ρυθμίσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και πλέον να αναμένεται μόνο η έγκριση της ομοσπονδίας για την επίσημη ανακοίνωση. «Καταρχήν είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προηγούμενη σεζόν. Τα πήγαμε πολύ καλά και δεδομένου ότι είχαμε κάποια εμπόδια, όπως τις απεργίες που δεν επέτρεψαν σε αθλητές μας να ταξιδέψουν για να αγωνιστούν ή και τραυματισμούς, είχαμε ακόμα περισσότερα περιθώρια εξέλιξης.

 Συμβαίνουν όμως και αυτά και πέρασαν, με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στην καινούρια περίοδο» ήταν τα λόγια του Γιατρουδάκη στο Sportsfeed συμπληρώνοντας τα νέα ονόματα που απέκτησε ο Βενιζέλος «Οι αθλητές και οι αθλήτριες για τους οποίους κινηθήκαμε ώστε να αγωνίζονται με τη φανέλα του Ελευθέριου Βενιζέλου, είναι η Έφη Κολοκυθά (μήκος), η Αλίκη Βαγγέλη (ύψος), η Κριστίνα Αλβερτσιάν (τριπλούν), η Χριστίνα Θεοπεμπτίδου (400μ.), η Έλενα Τσολακίδου (200μ. και 400μ. εμπόδια), η Μαριάνθη Μαρματάκη (800μ. και 1.500μ.) και από άντρες ο Γιώργος Τζατζιμάκης (βάδην) και ο Χρήστος Αλμπάνης (400μ). Συζητήσαμε με αρκετά ακόμα ονόματα αλλά μας ζήτησαν αστρονομικά ποσά και δεν ήρθαμε τελικά σε κάποια συμφωνία».

Ο Γιατρουδάκης μίλησε και για αυτούς που έφυγαν από το ρόστερ της ομάδας αλλά και την εκκίνηση που ήδη δόθηκε στις προεργασίες του διεθνούς μίτινγκ Χανιά 2017. «Η μόνη αθλήτρια που ζήτησε μεταγραφή από εμάς ήταν η Αλεξία Παππά και είναι κάτι για το οποίο είχαμε συμφωνήσει εδώ και καιρό. Από εκεί και πέρα είμαστε και μείον δύο από τις Ολυμπία Πετσούδη και Ηρώ Πιντή, οι οποίες επέλεξαν να σταματήσουν τον πρωταθλητισμό, αν και θα προσπαθήσουμε να τις μεταπείσουμε.

 Για τους υπόλοιπους έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως και η προετοιμασία για τη διοργάνωση Χανιά 2017 και προβλέπεται να είναι καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News