default-image

Όσο υπάρχουν άνθρωποι, που νοιάζονται για το μέλλον...

Αθλητισμός
Όσο υπάρχουν άνθρωποι, που νοιάζονται για το μέλλον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά μηνύματα βγήκαν στην πρώτη "Μικτή Ζώνη" της περιόδου. Η ιστορία του ιερέα και εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Καλογιαννάκη αποτελεί ορθόδοξη περίπτωση οπτικής του ποδοσφαίρου σε σχέση με την κοινωνία.

Ήταν αφοπλιστικό το επιχείρημά του: «Φοίτησα στη σχολή διαιτησίας για να μπορώ να έχω καθαρή άποψη στην επικοινωνία με τους μαθητές μου». Η ροπή των παιδιών του (Μαρία, Στέλιος), επίσης στο άθλημα ως διαιτητές, ενδεικτική, όπως και οι απόψεις τους.

Όπως και ο Μιχάλης Γαρεφαλλάκης με την παράλληλη δράση σου ως πρόεδρος της Κοινότητας στο Αστρίτσι, με βλέμμα στραμμένο στο γήπεδο της Τριτωνίας. Μια ζωή στα γήπεδα!

Το ίδιο και στο άλλο πάνελ, που εξέφρασε την αγωνία του για την επιμόρφωση κυρίως των γονέων που έχουν παιδιά στον αθλητισμό (Χάρης Βαβουρανάκης, ΒαγγέληςΠαπαγγελής- Γιώργος Κουτεντάκης από την ΕΠΣΗ), με αφορμή την ημερίδα της Κυριακής στην αίθουσα Ανδρόγεω, από την οποία δεν πρέπει να λήψει κανείς γονέας με παιδί στο ποδόσφαιρο, αλλά και το Μέγα Παιδικό πρωτάθλημα που ξεκινά με 2.500 παιδιά!

Συνυφασμένη και η αφοσίωση της Περιφέρειας (Νίκος Συριγωνάκης) με αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και το πιστεύω της, "να φτιάχνουμε γήπεδα σε όλη την Κρήτη, για να δίνουν διέξοδο στα νέα παιδιά... Είναι υποχρέωσή μας να ωθούμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό και να δημιουργούμε συνθήκες για την άθλησή τους".

'Ολα αυτά συμπυκνωμένα, ως απόσταγμα από μια ουσιαστική προσέγγιση στις νέες γενιές!

Τα πολύ ενδιαφέροντα επί μέρους για όσους δεν είδατε την εκπομπή, μπορείτε να την δείτε στο cretetv.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News