default-image

Ψυχολογική νίκη για την Σίτι,3-1 την Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Ψυχολογική νίκη για την Σίτι,3-1 την Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη ρεβάς από την Μπαρτσελόνα πήρε η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε 3-1 με πρωταγωνιστή τον Γκουντογκάν.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με τον Μέσι στο Μάντσεστερ, αλλά η Σίτι νίκησε 3-1 και πήρε εκδίκηση για την "4αρα" της Καταλονίας. Η Σέλτικ πήρε βαθμό στο Μένχενγκλαντμπαχ (videos)

Στο 11ο λεπτό ο Ουμτιτί πάτησε τον Στέρλινγκ στην περιοχή, αλλά ο Κάσαϊ δεν έδωσε το πέναλτι, με την Μπαρτσελόνα εν συνεχεία να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα.

Σε αντεπίθεση μετά από εκτέλεση κόρνερ της Σίτι οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 21' με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ξεκίνησε λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας, πήρε την μπάλα ξανά στην αντίπαλη περιοχή και εκτέλεσε τον Καμπαγιέρο.

Στην πρώτη της καλή φάση η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να απαντήσει στο 39' με το κοντινό πλασέ του Ιλκάι Γκιουντογάν, από την ασίστ του Ραχίμ Στέρλινγκ, όλα αυτά από λάθος γύρισμα του Σέρτζι Ρομπέρτο.

Την ανατροπή για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ολοκλήρωσε ο Κέβιν Ντε Μπράινε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 51', ενώ στο 74' ο Γκιουντογάν σκόραρε ξανά, κάνοντας το 3-1, με τους Ισπανούς να διαμαρτύρονται για χέρι του Αγκουέρο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Καμπαγιέρο, Σαμπαλέτα, Οταμέντι, Στόουνς, Κολάροβ, Φερναντίνιο (60' Φερνάντο), Γκιουντογάν, Ντε Μπράινε, Στέρλινγκ, Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Ντιν, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αντρέ Γκόμες, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News