default-image

Εντυπωσιάζει ο Αγροτικός Αστέρας, 3-1 τα Τρίκαλα

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιάζει ο Αγροτικός Αστέρας, 3-1 τα Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Άρη, τον ΟΦΗ και τη Λαμία, ήταν η σειρά του ΑΟ Τρίκαλα να "γκελάρει" στην 1η αγωνιστική της Football League. Οι Θεσσαλοί, που και αυτοί έχουν ως στόχο την άνοδο, γνώρισαν εκτός έδρας ήττα (3-1) από τον Αγροτικό Αστέρα, στον Εύοσμο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20'. Ο Γκότοβος με κεφαλιά μετά από κόρνερ, νίκησε τον Παπαδόπουλο, σκοράροντας για τον Αγροτικό Αστέρα (1-0). Στο 35' τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο 1-1, αλλά ο Κουσκουνάς έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 61' οι "σταχυοφόροι" έκαναν το 2-0.

Ο Φιλίπε εκμεταλλεύτηκε αδράνεια του Βέρτζου και με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Παρά την πίεση του ΑΟΤ, οι "πράσινοι" έφτασαν και σε τρίτο τέρμα. Στο 79' ο Δεινόπαπας έκλεψε την μπάλα από τον Ριζογιάννη και με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 81'. Ο Κουσκουνάς με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τεγούσης, Χατζής (67' Τριανταφυλλάκος), Τάι, Φελίπε (94' Γκέσιος), Δεινόπαπας (88' Πάλλας), Πάτο

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Βέρτζος, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (46' Γιαννιτσάνης), Χασομέρης (46' Μπαϊκαρά), Σερτζίνιο (77' Ράσιτς), Κουσκουνάς

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News