default-image

Ισόπαλος 1-1 ο Άρης στην Καρδίτσα

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλος 1-1 ο Άρης στην Καρδίτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναγέννηση Καρδίτσας και Άρης μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα της Football Legue με το τελικό 1-1 όπως αυτό διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Μάγγο όχι όμως και το Νίκο Αναστόπουλο και τη διοίκηση της ΠΑΕ. Τόσο για την απώλεια των δύο βαθμών αφού δεν ήρθε το τρίποντο της νίκης όσο και για την εικόνα της ομάδας. Σε ένα παιχνίδι όπου οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδωσαν το παρών δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό αλλά αποχώρησαν απογοητευμένοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αναγέννηση Καρδίτσας απείλησε στο 2΄ για να απομακρύνει με το κεφάλι ο Μπράβο ενώ στο 7΄ το σουτ του Ντιατά πέρασε ψηλά άουτ από την εστία του Διούδη. Στο 13΄ ο Κουτσόπουλος απομάκρυνε το δυνατό σουτ του Τάτου εκτός της μεγάλης περιοχής και στο 24΄ η μπάλα από το μακρινό σουτ του Φέτση πέρασε άουτ.

Στο 32΄ η μπάλα από το δυνατό σουτ στην κίνηση του Αντρέου πέρασε ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου. Στο 33΄ η μπάλα από το σουτ του Καπνίδη βρήκε στα σώματα και στο 37΄ πάνω στην κίνηση από τον Ίλιτς αφού κόντραρε μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.

Στο 39΄ το πλασέ του Ντιατά δεν ανησύχησε τον Διούδη, ενώ στο 40΄ οι Τάτος και Καπνίδης δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα της Καρδίτσας και να ανοίξουν το σκορ. Κι όσο για τη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 42΄ από την εκτέλεση φάουλ του Τάτου με τον Καπνίδη να παίρνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει πολλά μέτρα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Στο 48΄ η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Διούδη πάνω στον Ντιατά και στο επόμενο λεπτό στο 49΄ ο τερματοφύλακας του Άρη μπορεί να απομάκρυνε τη μπάλα στην εκτέλεση του Φέτση που στη συνέχεια την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει στο 54΄ αλλά ο Κουτσόπουλος απομάκρυνε τη μπάλα από το δυνατό σουτ του Καπνίδη μετά από τη μπαλιά του Ίλιτς. Στο 72΄ όμως ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης από τη κεφαλιά του Ραούλ Μπράβο που έκανε το 1-1. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας που άφησε σαφώς ικανοποιημένους τους γηπεδούχους όμως και τους "κίτρινους" που προβλημάτισαν για μία ακόμη φορά όσον αφορά την εικόνα τους όπως και στα περισσότερα από τα φιλικά τους παιχνίδια.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (68΄Υφαντής), Μπλέντι, Τζέκος (63΄Ντανκουά), Μπιτέλης, Ντιατά.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης (79΄ Ανάκογλου), Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (87΄ Νέτο), Αντρέου (60΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς, Ιλιτς, Τάτος, Καπνίδης.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News