default-image

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Σκακιστική ακαδημία Χανίων

Σπορ
Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Σκακιστική ακαδημία Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σκακιστική Ακαδημία Χανία θα δώσει το παρών σε ένα ακόμη σημαντικό «ραντεβού». Συγκεκριμένα τον Νοέμβριο θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση που διεξάγεται στην Ευρώπη το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ομάδων (Champions League).

Το Διασυλλογικό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Champions League) θα διεξαχθεί στο Novi sad της Σερβίας το διάστημα 5 με 12 Νοεμβρίου. Στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν 63 ομάδες απ' όλη την Ευρώπη και σχεδόν όλα τα μεγαθήρια του Παγκόσμιου σκακιού! 145 παίκτες έχουν τον ανώτερο τίτλο του GM και 30 εξ αυτών να έχουν πάνω από 2700 ΕΛΟ!

Στην επίσημη ενημέρωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η ομάδα της ΣΑΧ είναι η μοναδική Ελληνική εκπρόσωπος και το γεγονός αυτό αν συνδυαστεί με το ότι η σύνθεσή της στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς αθλητές αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας. Η ευκαιρία που δίνεται στους παίκτες αυτούς να βρεθούν σε μία τόσο ισχυρή διασυλλογική διοργάνωση και να αγωνιστούν απέναντι σε παίκτες τέτοιου επιπέδου είναι μοναδική και σίγουρα αποτελεί τεράστιο κίνητρο εξέλιξης και παρακαταθήκη ακόμη μεγαλύτερης ανόδου για το σκάκι της πόλης μας! Αναλυτικά οι παίκτες που θα αγωνιστούν με την ομάδα της ΣΑΧ είναι οι εξής: Τσαρουχάς Κώστας, Θεοδώρου Νικόλας, Παπαδόπουλος Αργύρης, Λιοδάκης Κων/νος, Γεωργακόπουλος Νίκος και Βοζινάκη Ανθή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News