default-image

Αφιερωμένη στον Σηφάκη η γιορτή αθλητισμού

Σπορ
Αφιερωμένη στον Σηφάκη η γιορτή αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη θα τιμήσουν την προσεχή Κυριακή 6 Νοεμβρίου επτά αθλητικοί φορείς του Ηρακλείου με τη διεξαγωγή μιας διαδραστικής εκδήλωσης για μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια γιορτή του αθλητισμού, η οποία θα φιλοξενηθεί στο κλειστό στα Δύο Αοράκια από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. και θα περιλαμβάνει παρουσίαση των αθλημάτων βόλεϊ, μπάσκετ, τένις, πάλη, τάε κβο ντο, χορό και μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια. Την παρουσίαση θα κάνουν τα σωματεία Πήγασος, Ανδρογέας, ACE Tennis Academy, Καλλέργειος, Αγωγή, Danziamo και ΑΣΚΑ, τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μυηθούν στα μυστικά των αθλημάτων που καλλιεργούν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σ' ένα κλίμα γιορτής και θετικής ενέργειας.

Παράλληλα θα τιμηθούν οι παραολυμπιονίκες του νησιού μας Στεφανουδάκης Μανόλης, Χαλκιαδάκη Αδαμαντία, Μηλάκη Ηρώ και Καπελλάκης Γιώργος, καθώς και ο ομοσπονδιακός προπονητής των επιτυχιών Βαρβεράκης Γιώργος.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ρένα Βουρεξάκη. Να σημειωθεί ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ οι διοργανωτές ευχαριστούν το Δήμο και τον Γιώργο Μαματζάκη για την παραχώρηση του γηπέδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News