default-image

«Καθαρή» είδε τη φάση ο Μιχαηλίδης, έξαλλοι στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
«Καθαρή» είδε τη φάση ο Μιχαηλίδης, έξαλλοι στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά παράπονα έχουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ από το διαιτητή Μιχαηλίδη που δεν υπέδειξε καθαρό χέρι πριν τη σέντρα για το γκολ της ισοφάρισης του Μίλιτς.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ο κ. Μιχαηλίδης αρνούνταν να παραδεχτεί το λάθος του βοηθού του καθώς έλεγε στα αποδυτήρια: «Δεν είναι χέρι. Το είδα στο VIDEO! Η φάση είναι καθαρή!».

Η στάση αυτή του κ. Μιχαηλίδη έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι θεωρούν δόλια την απόφασή του κάτι που το πιστοποιεί το γεγονός ότι δεν παραδέχεται το λάθος του. «Η στάση αυτή του εν λόγω διαιτητή, έδειξε την ...ενοχή του! Αντί να παραδεχθεί το λάθος του βοηθού του, κράτησε μια προκλητική στάση, η οποία ουσιαστικά, δείχνει και την ...ενοχή του. Μόνο που δεν μας είπε, ο διαιτητής Μιχαηλίδης, σε πιο ...κανάλι είδε καθαρή την φάση! Γιατί στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, από την KΡHTH ΤV ακόμα και ένας ...τυφλός βλέπει ότι υπάρχει καθαρό χέρι, το οποίο δεν υποδεικνύει ο βοηθός διαιτητή Φίλος (και αυτός από τη Βοιωτία), ο οποίος είναι στο ένα μέτρο και έχει καθαρό οπτικό πεδίο», έλεγαν μετά τα γεγονότα οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ σε ένα ακόμη παιχνίδι έχει συνολικά παράπονα από την διαιτησία του Μιχαηλίδη, για τον οποίο  οι...φοβίες είχαν αρχίσει από τη μέρα του ορισμού του (είχε σφυρίξει πέρσι τον ΟΦΗ με τον Ιαλυσό στη Ρόδο, στην Γ' Εθνική και τελικά...πανηγύρισε μαζί τους το 0-0), αλλά τελικά επιβεβαιώθηκαν και στο γήπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News