default-image

Κισσαμικός-ΟΦΗ LIVE (1-1 τελικό)

Ποδόσφαιρο
Κισσαμικός-ΟΦΗ LIVE (1-1 τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση του Κισσαμικού με τον ΟΦΗ για την πρεμιέρα της Football League, ένας αγώνας που απειλήθηκε από την σφοδρή κακοκαιρία αλλά τελικά ξεκίνησε κανονικά όπως αποφάσισε ο διαιτητής κ. Μιχαηλίδης.

Παρακολουθείστε live από το neakriti.gr την εξέλιξη του αγώνα αλλά και μέσω Livestreaming από την απευθείας μετάδοση της ΚΡΗΤΗ TV από το γήπεδο Μάλεμε.

Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Μάλεμε

Ο αγωνιστικός χώρος είναι γενικά σε καλή κατάσταση, έχοντας φύγει τα περισσότερα νερά που είχαν πλημμυρίσει το τερέν τις πρωϊνές ώρες.

2' Ο Κισσαμικός απειλεί πρώτος με την κεφαλιά του Μάντζη να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

14' Ο ΟΦΗ γίνεται απειλητικός με τον Όγκμποε και το σουτ που επιχείρησε, να μπλοκάρεται από τον Λαζαρίδη.

23' Επικίνδυνη στιγμή με τον Κίκε να μπαίνει από αριστερά και την τελευταία στιγμή πριν πλασάρει τον έκοψε ο Κώτσιος, απομακρύνοντας σε κόρνερ.

26' Μεγάλη ευκαιρία για Κισσαμικό, με τον Γκούμα να παίρνει τη μπάλα μετά από λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ και να πλασάρει αλλά για ελάχιστα εκατοστά δεν βρήκε στόχο.

40' Φάση μετά από ώρα για τον ΟΦΗ, με τον Βουό να σουτάρει από κοντά αλλά η μπάλα να απομακρύνεται σε κόρνερ.

42' Αψιμαχίες στην περιοχή του Κισσαμικού και από μία κίτρινη κάρτα σε Βουό και Λαζαρίδη από το διαιτητή. Στην εξέλιξη της φάσης δόθηκε και κίτρινη κάρτα στον Κίκε για μαρκάρισμα στο Φαζό.

Λήξη α' μέρους, Κισσαμικός-ΟΦΗ 0-0. Το παιχνίδι όπως είναι λογικό έχει πάει στη δύναμη, καθώς είναι βαρύς ο αγωνιστικός χώρος. Προβληματική η εικόνα του ΟΦΗ και κυρίως η επιθετική ανάπτυξη, χωρίς να έχει βγάλει ιδιαίτερες φάσεις. Πιο καλά στέκεται στον αγωνιστικό χώρο ο Κισσαμικός.

Έναρξη β' ημιχρόνου

53' Μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Όγκμποε, ο Βουό με σουτ στέλνει άουτ τη μπάλα απο την εστία του Λαζαρίδη. Πατάει καλύτερα ο ΟΦΗ στο β' ημίχρονο.

68' Φάουλ εκτελεί για τον Κισσαμικό ο Τιάγκο, για σιγουριά παραχωρεί κόρνερ ο Δάφκος.

71' Αλλαγές για τις δύο ομάδες. Για τον Κισσαμικό ο Μίλιτς παίρνει τη θέση του Μάντζη. Για τον ΟΦΗ δύο μαζεμένες αλλαγές με τους Μασάδο και Όγκμποε να αποχωρούν και τους Χαντί και Ράντι να μπαίνουν στο ματς.

73' Νέα αλλαγή για τον Κισσαμικό, με τον Βλάχο στη θέση του Θέου.

76' Σέντρα του Τσερκέζου, με καλές προϋποθέσεις η κεφαλιά του Παντελάκη αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Δάφκου.

80' ΓΚΟΛ 0-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Από εξαιρετική σέντρα του Βαλλιάνου, ο Βουό στο δεύτερο δοκάρι μπήκε στη πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Λαζαρίδη να αποτρέψει το γκολ.

81' Αλλαγή για τον Κισσαμικό, ο Μαρτίνεθ μπαίνει στο ματς και ο Τιάγκο αποχωρεί.

82' Κίτρινη κάρτα στον Παντελάκη για φάουλ στον Ράντι.

84' Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Μιλοσάβλιεφ στη θέση του Βουό.

88' ΓΚΟΛ 1-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ! Από ενέργεια του Τσερκέζου, ο Μίλιτς από κοντά ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους. Διαμαρτύρεται σωστά ο ΟΦΗ για χέρι του Τσερκέζου στο ξεκίνημα της φάσης.

Τελικό αποτέλεσμα Κισσαμικός-ΟΦΗ 1-1

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρέλλας, Παντελάκης, Γκούμας, Σεληνιωτάκης, Τιάγκο (81' Μαρτίνεθ), Μάντζης (71' Μίλιτς), Θέος (73' Βλάχος), Κίκε.

ΟΦΗ: Δάφκος, Κώτσιος, Βουό (84' Μιλοσάβλιεφ), Μίκιτς, Αντουκόρ, Νάστος, Όγκμποε (71' Ράντι), Φαζός, Όστοϊτς, Βαλλιάνος, Μασάδο (71' Χαντί).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News