Αθλητισμός

Ευχαριστεί τον κόσμο του το Ρέθυμνο Cretan Kings

Το Ρέθυμνο Cretan Kings πέτυχε το περασμένο Σάββατο την 3η του νίκη μετά από 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Basket League και είχε για συμπαραστάτη του τον κόσμο του.

Μάλιστα εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί το κοινό που στάθηκε και στο ματς κόντρα στο Λαύριο στο πλευρό της ομάδας, ενώ κάνει ειδική μνεία στην παρουσία των παιδιών του 7ου δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου και του 1ου δημοτικού σχολείου Περάματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Ρέθυμνο Cretan Kings επέστρεψε στις νίκες, διατηρώντας το «απόλυτο» στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Στο σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στο Λαύριο η ομάδα μας πανηγύρισε ακόμη μία επιτυχία έχοντας στο πλευρό της την συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει σε μία ακόμη αναμέτρηση. Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου αλλά και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος, γεμίζοντας την Σχολική Κερκίδα του «Μελίνα Μερκούρη».

Μάλιστα, η αναχώρηση από το 7ο Δημοτικό για το γήπεδο ήταν εντυπωσιακή, με τους μικρούς μας φίλους να επιβιβάζονται σε ανοιχτό λεωφορείο της Rethymno City Tour, πραγματοποιώντας μία μίνι αλλά ξεχωριστή εκδρομή, με τους μαθητές να τραγουδούν, κυματίζοντας σημαίες της ομάδας μας.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους αλλά και το Rethymno City Tour που χάρισε ξεχωριστές στιγμές στους μικρούς φίλους»

Σχόλια