Αθλητισμός

Κόκκινος: Δε βάλαμε τα «μεγάλα» σουτ

Στην αστοχία της ομάδας του, αλλά και τα διαιτητικά λάθη στάθηκε ο Γιάννης Κόκκινος μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Κάδμο.

Όπως επισήμανε ο προπονητής του ΟΦΗ: «Αντιμετωπίσαμε μια αρκετά καλή ομάδα με τακτική και κάποιες μονάδες οι οποίες στα κρίσιμα σημεία πέτυχαν μεγάλα σουτ. Όλο το παιχνίδι κρίθηκε εκεί: εμείς χάσαμε τα μεγάλα σουτ που είχαμε και ο αντίπαλός μας τα έβαλε. Ο ΟΦΗ κάνει ένα νέο ξεκίνημα με σεβασμό στους τριτογενείς παράγοντες, όπως τη διαιτησία, η οποία έπαιξε το ρόλο της σήμερα (σ.σ. χθες). Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον Κάδμο, που είναι πολύ καλή ομάδα και έχει στόχο την άνοδο. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νεαρούς παίκτες, και θα συνεχίσουμε τη δουλειά με τον ίδιο ζήλο και θα γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Εάν ήμασταν στοιχειωδώς εύστοχοι, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Αναστασίου: Πολύ σημαντική νίκη

Ο προπονητής του Κάδμου, Αποστόλης Αναστασίου είπε από την πλευρά του: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα και καλό ρόστερ. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια και το συστατικό που μας την έδωσε ήταν η ψυχραιμία που δείξαμε στη διάρκεια του αγώνα. Δε βιαστήκαμε να κερδίσουμε και οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε, παρότι αγωνιστήκαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Εάν δεν περάσουν 5-6 αγώνες, δεν μπορούμε να πούμε ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο. Υπάρχουν πολύ κοντινές ομάδες σε δυναμικότητα και μία εξ αυτών είναι και ο ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ. Ήταν άψογος».

Σχόλια