default-image

Σύνθημα ετοιμότητας από Κώτσιο και Όστοϊτς

Ποδόσφαιρο
Σύνθημα ετοιμότητας από Κώτσιο και Όστοϊτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύνθημα ετοιμότητας για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος έδωσαν οι δύο αμυντικοί ογκόλιθοι του ΟΦΗ, Ηλίας Κώτσιος και Μπράνκο Όστοιτς, μετά την τελευταία προπόνηση ενόψει Κισσαμικού.

Ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε ότι «επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλους στόχους σαν ομάδα. Παίζουμε με ένα αντίπαλο που είναι οργανωμένος και είχε και πέρσι πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Εμείς πηγαίνουμε για να κερδίσουμε, με κάθε τρόπο το παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί από ότι ήμασταν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο, στο οποίο ήμασταν πολύ καλοί αλλά δεν πήραμε τίποτε. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε σε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε μια αντίστοιχη εμφάνιση και να πάρουμε και τους βαθμούς της νίκης».

Ο Μπράνκο Όστοιτς από την πλευρά του είπε: «Είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Δουλέψαμε πολύ αυτούς τους τρείς μήνες και τώρα είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. Στόχος μας είναι να ανέβουμε κατηγορία και πάμε δυνατά για να κάνουμε το πρώτο βήμα, για το στόχο» ανέφερε ο Βόσνιος αμυντικός του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News