Αθλητισμός

Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη ο Κωνσταντινίδης

Καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δεν έμεινε ο Τόνι Κωνσταντινίδης, ο οποίος κρατά τη νίκη που πέτυχε το Ρέθυμνο Cretan Kings επί του Λαυρίου.

Όπως επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της κρητικής ομάδας: «Είμαι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Άσχετα αν συνοδεύτηκε από ένα κακό παιχνίδι από πλευράς απόδοσης. Γενικά ήταν κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και επειδή εμάς δεν μας ενδιαφέρει πως σκέφτεται η αντίπαλη ομάδα αλλά η ομάδα μας, θεωρώ πως τέτοιου είδους εμφανίσεις θα πρέπει να τις αφήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται διότι δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε φορά μετά από τέτοια απόδοση. Το σημαντικό είναι ότι την ίδια ώρα βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε και δείξαμε χαρακτήρα. Αυτό αποδεικνύει την ποιότητα που έχει φέτος το ρόστερ μας και είναι το μοναδικό που μας ικανοποιεί από το σημερινό ματς. Επειδή, όμως, θέλω να είμαι δίκαιος με τους παίκτες μου, οι οποίοι έχουν δουλέψει πάρα πολύ από την προετοιμασία μέχρι σήμερα, νομίζω ότι δικαιούνται και εκείνοι μία κακή εμφάνιση αλλά το θέμα είναι να μην επαναληφθεί. Θεωρώ ότι αυτό το 3-1 (νίκες - ήττες) αντιπροσωπεύει και τη δουλειά αλλά και τις δυνατότητες της ομάδας μας και μας αφήνει ικανοποιημένους».

Από την πλευρά των παικτών ο Θωμάς Κώττας τόνισε: «Σήμερα κάναμε μία πολύ καλή νίκη απέναντι στο Λαύριο αν και δεν παίξαμε πολύ καλά σε σχέση με αυτό που μπορούμε. Κρατάμε τη νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι στην ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο και θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Σερελής: Χάσαμε από άμυνα κα επίθεση

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, είπε από την πλευρά του: «Σήμερα ενώ πιστεύω ότι είχαμε έρθει προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε θεωρώ ότι χάσαμε το πρώτο ημίχρονο από την επίθεση μας και χάσαμε το 2ο ημίχρονο από την άμυνα μας, χάνοντας την συγκέντρωση μας. Δεχθήκαμε πάρα πολλούς πόντους. Όταν δέχεσαι 52 πόντους στο 2ο ημίχρονο είναι φυσιολογικό να μην μπορείς να κερδίσεις. Συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε και να γίνουμε πιο επιθετικοί και καλοί στην άμυνα εκτός έδρας. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Cretan Kings».

Τους παίκτες των φιλοξενούμενων εκπροσώπησε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι ερχόμασταν να παίξουμε με μία καλή ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα παρ' όλα αυτά το Ρέθυμνο Cretan Kings κατάφερε και πήρε μία διαφορά στο ημίχρονο. Εμείς έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά και πιο σοβαροί. Σε κάποια διαστήματα το καταφέραμε, σε άλλα δεχθήκαμε κάποιους εύκολους πόντους μέχρι που το παιχνίδι έληξε υπέρ του Ρεθύμνου. Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά».

Σχόλια