default-image

Πήρε την pole position ο Χάμιλτον και ελπίζει…

Αθλητισμός
Πήρε την pole position ο Χάμιλτον και ελπίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν καταθέτει τα όπλα ο Λιούις Χάμιλτον. Εξασφάλισε την pole position για το Grand Prix του Μεξικού και ελπίζει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του είναι ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής εξασφάλισε την pole position για το Grand Prix του Μεξικού (για 59η φορά στην καριέρα του) και ελπίζει πως θα μειώσει κι άλλο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Νίκο Ρόσμπεργκ, που ήταν δεύτερος στις κατατακτήριες.

Πίσω από τις δύο Mercedes βρέθηκαν οι Red Bull των Μαξ Φερστάπεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο, ακολούθησε η Force India του Νίκο Χούλκενμπεργκ, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν Ραϊκόνεν, Φέτελ (Ferrari), Μπότας, Μάσα (Williams) και Σάινθ (Toro Rosso).

Από την Q2 δεν επιβίωσαν οι Αλόνσο, Μπάτον (McLaren), Πέρες (Force India), Μάγκνουσεν (Renault), Έρικσον (Sauber) και Βερλάιν (Manor), ενώ εκτός Q1 έμειναν οι Γκουτιέρες, Γκροζάν (Haas), Κβίατ (Toro Rosso), Νασρ (Sauber) και Οκόν (Manor). Στις κατατακτήριες δεν συμμετείχε ο Πάλμερ (Renault) καθώς παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο σασί του μονοθεσίου του.

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News