default-image

Δεν παίζει με την ΑΕΚ ο Τζαβέλλας

Ποδόσφαιρο
Δεν παίζει με την ΑΕΚ ο Τζαβέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός αποστολής ενόψει του αυριανού (30/10, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ άφησε ο Βλάνταν Ίβιτς τον Γιώργο Τζαβέλλα παρότι ο τελευταίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεώρησε ότι ο Έλληνας διεθνής δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος να επανέλθει στη δράση και τον κράτησε εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα με την Ένωση στην Τούμπα.

Ο Τζαβέλλας έχει επανέλθει στις προπονήσεις τις τελευταίες τρεις ημέρες, όμως ο Ίβιτς θεωρεί ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο και τον θέλει έτοιμο στο ματς της Πέμπτης με την Καραμπάκ. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημήτρης Πέλκας.

Στην 19μελή αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας, Χαρίσης, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, και τους Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά και Λέοβατς στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά). Στον άξονα και μπροστά από το κέντρο της άμυνας αναμένεται να βρεθούν οι Κάνιας και Τσίμιροτ, και μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ. Στα δυο άκρα της επίθεσης προβάδισμα έχουν οι Μυστακίδης και Ροντρίγκες, και για την κορυφή της επίθεσης προορίζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News